Ook Henri den Boer vertrekt bij Nationale-Nederlanden

28 juni 2013 Banken.nl 1 min. leestijd

Na Tom Kliphuis vertrekt nu ook directeur Corporate Clients Henri den Boer per 1 juli bij Nationale Nederlanden.  Den Boer heeft besloten zijn werkzaamheden buiten het bedrijf voort te zetten. Zijn functie was al per 1 juni jl. overgenomen door Michel van Elk, lid van directie NN Leven.  

Door een herstructureringsoperatie van Insurance / Investment Management Europe vinden verschillende wijzingen in het bestuur en de managementposities plaats.

Henri den Boer
Henri den Boer is sinds 1992 in dienst van ING en heeft diverse management- en salesfuncties bekleed binnen Nationale-Nederlanden, Tiel-Utrecht en RVS. Vanaf 2011 was hij verantwoordelijk voor Corporate Clients, het pensioenbedrijf van Nationale-Nederlanden. “Ik heb het als een voorrecht beschouwd om invulling te geven aan het vertrouwen dat werkgevers en deelnemers in pensioenregelingen van Nationale-Nederlanden hebben gegeven om de regelingen goed uit te voeren. Ik kijk met plezier terug op mijn tijd binnen ING en Nationale-Nederlanden”, aldus Henri den Boer.

Lard Friese, lid van de Management Board ING Insurance EurAsia: “Ik dank Henri voor zijn bijdrage aan ING en Nationale-Nederlanden en wens hem alle succes toe voor de toekomst”.