Oscar Aarts benoemd tot Head of Debt Advisory BNP Paribas Real Estate

16 juni 2023 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

BNP Paribas Real Estate Nederland heeft zijn team vertrekt met Oscar Aarts. In zijn nieuwe rol als Head of Debt Advisory wordt van Aarts verwacht dat hij maatwerk zal leveren aan cliënten met vastgoed-financierings-gerelateerde vraagstukken.

Aarts kan bogen op ruim vijftien jaar aan ervaring in de financiële sector. BNP Paribas legt uit dat zijn kersverse Head of Debt Advisory beschikt over “uitstekende kennis van de markt, een uniek trackrecord in het sluiten van commerciële vastgoedleningen en een uitgebreid netwerk van (inter)nationale financiers”.

In het verleden werkte hij onder meer als adviseur voor het private equity fonds BentallGreenOak, als Associate Director Debt & Structured Finance bij vastgoedadvieskantoor CBRE en als Senior Kredietanalist Grootbedrijf & Instellingen bij ING.

Oscar Aarts, Head of Debt Advisory, BNP Paribas Real Estate Nederland

Behoefte aan advies

“Met Oscar hebben we een zeer ervaren specialist aan boord die het Debt Advisory team gaat leiden”, legt BNP Paribas Real Estate CEO Rick Niemeijer uit. “We merken dat onze cliënten behoefte hebben aan advies op maat bij het (her)financieren van hun portefeuille.”

“Wij zijn ervan overtuigd dat Oscar’s benoeming ons in staat stelt om nog beter te voldoen aan de behoeften van onze cliënten én dat de toevoeging van Debt Advisory onze dienstverlening verder optimaliseert. Oscar zal ook optrekken met de collega’s van Capital Markets om onze cliënten te adviseren bij het aan- en verkopen van vastgoed.

Niemeijer stelt daarnaast dat het bedrijf een goed beeld heeft van alle relevante voorwaarden en condities met betrekking tot acquisitiefinancieringen, (speculatieve) bouwfinancieringen, herfinancieringen en bridge loans.

“Onze kennis stelt ons in staat om het verschil in financieringsprocessen te maken.”