Marcel Janssen wordt General Manager bij Outstanding24

13 februari 2024 Banken.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Per 1 februari is Marcel Janssen gestart als General Manager bij Outstanding24, een software scaleup die onderdeel is van Visma Onguard.

In zijn nieuwe rol zal Janssen zich ontfermen over de groei van het bedrijf, dat debiteurenbeheersoftware levert aan mkb-ondernemers.

Daarbij richt hij zich zowel op het versnellen van de groei van het mkb-klantenbestand als op het uitbouwen van partnerships met accountantskantoren. Daarnaast zal het uitbreiden van de samenwerking van Outstanding24 met andere Visma-labels een belangrijke prioriteit zijn.

Marcel Janssen wordt General Manager bij Outstanding24

Janssen heeft veel ervaring op het snijvlak van productontwikkeling, procesmanagement en commercie. Zo werkte hij in het verleden als relatiemanager en later als Lean Consultant bij hypotheekdienstverlener Stater.

De afgelopen negen jaar werkte Janssen bij PinkWeb, een ander onderdeel van Visma. De laatste twee jaar was hij hier Product Director. In deze rol waren productontwikkeling en het onderhouden van partnerships met andere labels van Visma zijn belangrijkste verantwoordelijkheden.

Bij Outstanding24 volgt Janssen Floor Stam op. Zij werd in februari 2021 commercieel verantwoordelijk voor Outstanding24 en vervulde sinds vorig jaar de rol van General Manager. Nu maakt zij de stap naar een ander bedrijf binnen Visma.

“Na negen jaar bij PinkWeb heb ik veel zin in deze nieuwe uitdaging, binnen de vertrouwde omgeving van Visma”, laat Janssen weten. “Outstanding24 is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bedrijf met een sterk product en een succesvol, zelfstandig opererend team.”

“Maar zoals het een scaleup betaamt, is er nog veel groeipotentieel”, voegt hij toe. “Ik kijk er erg naar uit om hier de komende jaren richting aan te geven en vervolgens samen met het team onze groeiambities te realiseren.”

Adriaan Kom, Managing Director van Visma Onguard, geeft aan “erg blij” te zijn dat Janssen nu onderdeel is van het team. “Hij brengt veel ervaring mee vanuit het financiële veld en zijn gedrevenheid en pioniersgeest sluiten goed aan op de scaleupcultuur van Outstanding24. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat onder zijn leiding Outstanding24 succesvol zal doorgroeien naar een volwassen bedrijf.”