Summer Course 2015

Welten

Traineeship informatie

Organisatie: Welten

Locatie: Landelijk

Opleidingsniveau:

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Deze traineeship is niet meer vacant

De Summer Course staat bol van afwisseling, zoals diverse inspirerende workshops, praktijk verhalen van professionals en vaardigheidstrainingen. De fun realiseren we in de vorm van een teamtocht, sportactiviteiten en gezellige avonden in Carpe Diem – het café op de Welten Campus. Door een week lang op de Welten Campus te verblijven ervaar je de unieke sfeer en heb je de mogelijkheid om te netwerken met medestudenten en professionals. 

Iedereen ontvangt een certificaat van deelname. Dit staat natuurlijk mooi op je CV! 

Functie eisen Summer Course 2015
Ben je HBO of WO student en overweeg je een loopbaan in de financiële sector? In één week tijd ga je in de praktijk kennismaken met de vier verschillende disciplines van de financiële dienstverlening.

Kosten
Welten vraagt ook een investering van jou. In de eerste plaats betekent dit jouw enthousiasme en inzet. Gedurende de Summer Course maak je niet alleen kennis met het werken in de financiële sector, maar ook met de prettige en ontspannen sfeer die bij Welten heerst. Je overnacht op de Campus in Vessem en ook de maaltijden en overige activiteiten zijn inbegrepen. Hiervoor vragen wij een kleine, symbolische vergoeding van in totaal € 75,00.

Traineeship informatie

Organisatie: Organisatie: Welten

Locatie:

Opleidingsniveau:

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Meer traineeships

Traineeships