Trainee Risk

ABN AMRO

Traineeship informatie

Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau:

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Deze traineeship is niet meer vacant

Deel jij onze kijk op bankieren, ondernemen en innovatie? Ben jij goed in analytisch denken en weet je risico's om te zetten naar begrijpelijke woorden? Ben jij communicatief sterk en wil je een flitsende start van jouw carrière? Vertel ons jouw verhaal. We zijn benieuwd! Als je goed bent, kun je bij ons nog beter worden. Dat beloven we je. Dit is je kans om de professional te worden die je wilt zijn.

Bij Risk management werk je mee aan solide risicobeheer en lever je zo een bijdrage aan het realiseren van duurzame en winstgevende groei. In de eerste week maak je kennis met je collega-trainees, die overal binnen de bank gaan werken. Zo bouw je in no time een netwerk op en leer je zowel de bank goed kennen als de mensen die er werken.

Ingeburgerd? Dan begin je meteen met je eerste project binnen Risk Management. Dat duurt drie maanden en kan uit verschillende opdrachten bestaan. Zo kan je een opdracht doen waar je de risico's van klanten in schat, kun je kijken naar het economisch kapitaal of bereken je de Risk Weighted Assets. De opdrachten die je uitvoert worden vaak direct in opdracht van het hoger management uitgevoerd en als trainee krijg je al gelijk veel verantwoordelijkheid! Jouw dag? Die is nooit hetzelfde! Je zit met het MT van je afdeling rond de tafel, maakt belangrijke management rapportages of presenteert je verbeterplannen aan jouw mentor. Heb je het traineeship succesvol afgerond, dan stroom je uit in een functie die bij je past. Dus hoe je werkdag eruit komt te zien, dat bepaal je zelf!

Je bent analytisch en communicatief sterk. Je weet risico's goed in te schatten en weet goed samen te werken met verschillende afdelingen en de business. Je bent uitstekend in staat om moeilijke zaken om te zetten in begrijpelijk taal. Je wilt blijven investeren in jezelf. Denk je dat je bij ons past?

We bieden je veel kansen, maar stellen ook heldere eisen. Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:
- afgeronde bachelor- of masteropleiding en maximaal 2 jaar werkervaring
- uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands
- commerciële drive en een gezonde dosis flair
- samenwerken en krachten bundelen: effectief en efficiënt
- je kunt een klant zich ook echt klant laten voelen
- je wilt leren en groeien
- je hebt naast je studie voldoende nevenactiviteiten en/of buitenlandervaring

Risk Management definieert het risicobeleid van de bank. Wat gebeurt er als Griekenland uit de Euro stapt of wat als de bankenbelasting wordt ingevoerd? Wat voor effect heeft dit op het kapitaal dat we als bank moeten aanhouden? Beoordeel jij of we de klant nog een lening verstrekken gezien het huidige klimaat? Het beheersbaar houden van risicio's is vandaag de dag nog nooit zo belangrijk geweest. Bij Risk Management zit je direct op de juiste plek: een jonge, sterk onafhankelijke business line in het hart van onze bank.

Werken bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. We begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. We willen dat onze klanten onze producten begrijpen. Dat betekent dat we soms 'nee' verkopen als het risico voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: een overzichtelijk productaanbod bieden. En helder communiceren. Bankieren is ons vak, de wereld onze uitdaging.

De vrijheid om flexibel te werken. Een mooie afwisseling van praktijkervaring en trainingen/coaching. In 12 maanden krijg je veel van de afdeling Risk Management te zien, en van de hele bank. Je werkt aan diverse opdrachten om je te verdiepen in het werkveld. Je hoeft dus niet meteen je einddoel te bepalen, daar krijg je alle tijd voor. Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid zijn belangrijk, maar uiteraard begeleiden we je goed. In de laatste maanden werk je in ene startfunctie die naadloos op jouw talenten en ambities aansluit.

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan online op deze vacature.

Startdatum:

23 maart 2015

Deadline CV:

17 januari

Capaciteitentesten:

19 januari - 23 januari

1e ronde Selectiegesprekken:

26 januari - 6 februari

Assessment & laatste selectiegesprekken:

Na 6 februari

 

Je kan een reactie verwachten op je sollicitatie in de week van 19 januari tot en met 23 januari 2015. 

Capaciteitentesten – Als je wordt uitgenodigd om de capaciteitentest van PiCompany te maken dan heb je 3 dagen de tijd om deze af te ronden. Deze capaciteitentest bestaat uit cijferreeksen, figuurreeksen en matrices.

Wil je meer weten over het traineeship en deze startrichting? Neem dan contact op met jouw Recruiter Annah Voit via 020-6280154 of werkenbij@nl.abnamro.com.

PLEASE DO NOT APPLY FOR THIS POSITION IF YOU ARE NOT FLUENT IN DUTCH, YOUR APPLICATION WILL NOT BE TAKEN INTO PROCEDURE.

Traineeship informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Locatie:

Opleidingsniveau:

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Meer traineeships

Traineeships