Commercial Banking Spring 2015

ING

Traineeship informatie

Organisatie: ING

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau:

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Deze traineeship is niet meer vacant
Vakgebied
Commercial Banking
  Ervaring
Afgestudeerd / Graduates
Minimale educatie 
Master
Dienstverband
Trainee
Vacaturenummer
035850
ING International Talent Programme – Commercial Banking 

Draag bij aan optimale dienstverlening door de ING 
Het ING International Talent Programme (IITP) is een driejarig Traineeship waarin jij het volledige potentieel uit jezelf kunt halen, waardoor jij echt een verschil kunt maken binnen de ING. Je krijgt de kans om de ING en onze business te leren kennen. Door de verschillende projecten en de uitgebreideontwikkelmogelijkheden doe jij in korte tijd veel expertise en ervaring op. 

ING is erop gericht de financiële dienstverlening aan onze klanten makkelijker te maken. Dit maakt dat jij continu in de weer bent om onze dienstverlening (intern én extern) te verbeteren, waardoor de behoeften van de klant te allen tijde centraal staat. Of jij nu actief bent bij Risk, Commercial Banking,Retail Banking, Finance of IT; klanttevredenheid is voor jou het allerbelangrijkst. 

Opleiding en begeleiding 
Als Trainee neem je deel aan global events samen met jouw Nederlandse en internationale mede trainees. Daarnaast volg je een algemeen en een specifiek opleidingstraject voor je eigen richting. Hierbij kun je denken aan:
 
- persoonlijk ontwikkeling, zoals timemanagement, presentatie vaardigheden en leiderschap; 
- professionele ontwikkeling, zoals vaardigheden in het ontwikkelen van pitches; 
- organisatorische ontwikkeling, zoals het inzichtelijk maken van strategische prioriteiten.
Ook krijg je als Trainee begeleiding. Vanuit diverse kanalen krijg je tools en ondersteuning om tijdens het Traineeship het meeste uit jezelf te halen. Een Senior Manager ondersteunt je, inspireert je, deelt strategische inzichten met je en introduceert je bij zijn of haar netwerk. Een HR Adviseur van Management Development helpt je waar nodig bij loopbaanvraagstukken en het kiezen van je volgende project.
 
Direct verantwoordelijk voor de dagelijkse praktijk van Commercial Banking 
Er zijn vijf richtingen waar binnen jij het IITP kunt doorlopen. Eén daarvan is de richting ‘Commercial Banking’. Wanneer je start als Commercial Banking Trainee bij de ING dan ben je vanaf de eerste dag betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden van Commercial Banking; je bent verantwoordelijk voor een concrete, actuele taak, zoals aan de slag gaan met de huidige klantportfolio’s met een Relatie Manager of je werkt bijvoorbeeld mee aan een deal binnen Corporate Finance. 
Na 6 maanden start je tweede project, waarbij je binnen de ING wordt ingezet op een andere afdeling van Commercial Banking. Deze projecten zijn in lijn met jouw ontwikkel behoeften en dragen bij aan het uitbreiden van je netwerk.Uiteraard komt dit jouw ontwikkeling en de start na je eerste jaar op een vaste functie alleen maar ten goede. 

Voor al jouw werkplekken geldt dat je verantwoordelijk bent voor het volgen van ontwikkelingen in de markt en het optimaal inspelen op klantvragen. Jij hebt dus gevoel voor commercie en weet wat onze klant belangrijk vindt. Jij bent gedreven onze dienstverlening te optimaliseren, tevreden klanten te realiserenen en deals te sluiten. In wisselende teams van experts lever je hiermee steeds weer een aanzienlijke inhoudelijke bijdrage aan onze Commercial Banking business.
 
Zelf in charge! 
Een belangrijk deel van het IITP heb je zelf in de hand. Aan de hand van jouw interesses, nieuwsgierigheid en ontwikke lbehoeftes kun je voor je eerste project jouw voorkeuren aangeven. Er wordt voor deze rol gekeken naar de match tussen jouw wensen en mogelijkheden in de business die hierop aansluiten. Voor het volgende project en je vaste functie neem je zelf het initiatief. Ook wanneer je op zoek bent naar een internationaal avontuur, dan behoort dit tot de mogelijkheden. Je bent dus voor een heel groot deel zelf in charge voor de inrichting van jouw IITP!
 
Interessant arbeidsvoorwaardenpakket 
Naast een uitstekend basissalaris, een 13e maand, vakantiegeld én een vastcontract, heb jij als Trainee bij ING recht op:
-­ 27 vakantiedagen; 
- korting wanneer je kiest voor de producten van de ING, zoals een hypotheek of verzekering; 
- een aantrekkelijke pensioenregeling; 
- een OV jaarkaart.
 
Ambitieuze starters met een afgeronde WO opleiding
Om de ING te helpen verder te ontwikkelen, heb jij: 
- een masterdiploma, bij voorkeur in de studierichting Economie, Finance, BusinessAdministration, Investment of Engineering; 
- maximaal twee jaar werkervaring ; 
- perfect schriftelijke en mondelinge vaardigheden, zowel in het Nederlands als Engels.
Daarnaast ben je ‘self-aware’ en heb je een ‘can-do’ mentaliteit en oog voor de behoefte van de klant. Een kritische en analytische blik en oog voor detail zorgen ervoor dat jij in elk project de optimale oplossing formuleert.
 
Meer weten of solliciteren? 
Wil je meer weten over het ING International Talent Programme? Kijk dan naar de ervaringen van onzeTrainees. 
 
Heb je nog vragen over het ING International Talent Programme – Commercial Banking? Of over ING als werkgever? Neem dan contact op met Charis Pattikawa via charis.pattikawa@ing.nl of  +31 683647387.

Is je interesse gewekt? Solliciteer nu voor de april klas! De deadline voor solliciteren is 2 februari 2015. Wij kunnen alleen complete sollicitaties inbehandeling nemen. Een complete sollicitatie bestaat uit een CV en (voorlopige)cijferlijsten van bachelor en master. Een motivatiebrief hoeft niet te worden toegevoegd omdat wij gebruik maken van motivatievragen die je tijdens je sollicitatie kunt invullen.
 
Let op! De sluitingsdatum van deze vacature is 2 februari 2015. We raden je aan om eerder te solliciteren in verband met de populariteit van dittraineeship.

Traineeship informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Locatie:

Opleidingsniveau:

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Meer traineeships

Traineeships