Traineeship Adviseur Dagelijkse Bankzaken

Octas

Traineeship informatie

Organisatie: Octas

Locatie: Arnhem

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Solliciteren

Functie

Rabobank regio Arnhem is per direct op zoek naar starters, studenten en Young Professionals voor de functie van Junior Adviseur Dagelijkse Bankzaken! Jij bent diegene die klanten met een glimlach ontvangt en verder helpt in struggles van de dagelijkse bankzaken. Het aanvragen van een nieuwe bankpas, het openen van een extra rekening of: “Ohja, ik ga op vakantie. Moet ik dan nog iets verzekeren?”, zijn zaken waar jij straks raad mee weet! Daarnaast mag je als Young Professional in de functie van Adviseur Dagelijkse Bankzaken deelnemen aan diverse mooie projectgroepen die zorgen dat jij al tijdens je studie een goed cv opbouwt en voor veel toegevoegde waarde van de klant bent.

Met jouw frisse blik als Trainee Adviseur Dagelijkse Bankzaken maak jij hét verschil in de snel veranderende financiële wereld. Juist in deze sector is er een groeiende behoefte aan jong talent die een goede band met de klant opbouwt. Door het bieden van uitstekende service en het creëren van vertrouwen, staat de klant bij jou altijd centraal.

Organisatie

De Rabobank staat dichtbij haar klanten en is in heel Nederland actief. De focus ligt op ontwikkeling en dat betekent dus ook jóuw persoonlijke ontwikkeling. Jij als professional en jij als mens, want dat is waar het om draait bij de Rabobank. Daarnaast pak jij deze uitdaging voor Adviseur Dagelijkse Bankzaken natuurlijk met beide handen aan; werken bij zo’n grote organisatie als de Rabobank aan het begin van je carrière is veelbelovende start!

Functie eisen

Wat vragen we van jou?

 • Je bent een Young Professional en hebt (bijna) een afgeronde HBO-studie;
 • Je kunt per 1 maart aan de slag en bent sowieso elke maandag tussen 13.00 en 18.00 uur beschikbaar;
 • Je woont in de omgeving van Arnhem.

Aanbod

Wat bieden wij?

Werken via Octas betekent een powerboost voor je carrière. Wij zorgen ervoor dat je als Young Professional in de functie van Trainee Adviseur Dagelijkse Bankzaken veel relevante ervaring opdoet in korte tijd en een sterk netwerk opbouwt! We beloven dat je je carrière niet veel beter kunt starten, want er is nog veel meer:

 • Een vliegende start van je carrière bij een gerenommeerde financiële dienstverlener;
 • Een full time of part time functie met flexibele invulling;
 • Een goed salaris van € 12,- bruto per uur;
 • Snelle doorgroeimogelijkheden in functie en salaris en de mogelijk om op onze kosten je Wft-Basis en Wft Schade Particulieren te halen. Jij weet dat studeren immers al duur genoeg is! ;-)
 • Reiskostenvergoedingen & pensioenregeling;
 • Interne- en externe opleidingen, trainingen en begeleiding om je iedere dag een betere professional te maken.

  Langs komen?

  Tuurlijk! Vinden we leuk. Solliciteren doe je door op onderstaande knop te klikken. Wil je meer weten of iemand spreken over deze vacature van Adviseur Dagelijkse Bankzaken? Mail of bel dan Geert-Jan, onze Senior Recruiter op 020 – 758 1622 of op g.droge@octas.nl.

Meer over...

Solliciteren doe je door op de button 'solliciteren' te klikken en vervolgens je gegevens in te voeren. Geert-Jan neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Traineeship informatie

Organisatie: Organisatie: Octas

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Solliciteren

Meer traineeships

Traineeships