Trainee Merchant Banking

Kempen & Co.

Traineeship informatie

Organisatie: Kempen & Co.

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau:

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Deze traineeship is niet meer vacant

Bedrijfsinformatie
Kempen & Co is een Nederlandse merchant bank met gespecialiseerde financiële dienstverlening voor institutionele beleggers, ondernemingen en vermogende particulieren. Wij bieden diensten aan op het gebied van vermogensbeheer, effectenbemiddeling, corporate finance en investments; een unieke combinatie op de Nederlandse markt. Ieder jaar hebben wij een zeer beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor dit unieke traineeship. 
 
Functieomschrijving
Als trainee merchant banking werk je vier keer een half jaar mee op een front office afdeling van onze bank. Tijdens jouw traineeship word je ondersteund door een coach en krijg je een opleidingsprogramma op maat. Het traineeship is maatwerk en het verloop ervan wordt samen met jou bepaald. Je kunt meewerken bij de onderdelen:

- Corporate Finance
- Investments
- Kempen Capital Management (Sales en Portfolio Management)
- Private Office (Vermogensbeheer gericht op vermogende particulieren)
- Securities (Research en Dealingroom functies zoals Sales en Trading)

Je werkt gedurende zes maanden mee of zal een project uitvoeren dat relevant is voor de business op de betreffende afdeling. Na twee jaar heb je een goed beeld van de mogelijkheden binnen merchant banking en wordt in overleg met jou besloten welke functie binnen Kempen het beste bij jou past. 
 
Wie zoeken wij?
Wij zoeken enthousiaste starters met grote interesse in de financiële sector. Je weet dat je jouw talenten in de bancaire sector verder wilt gaan ontwikkelen, maar je twijfelt nog welk onderdeel van merchant banking het beste bij jou past.
Je hebt een academische opleiding afgerond met uitstekende resultaten, liefst in een economische of financële richting. Je CV getuigt van drive en ondernemerschap. Je bent een makkelijke prater, hebt een sterk analytisch vermogen, scherpe oordeelsvorming en je bent een echte teamspeler. Je houdt van een uitdaging en bent een echte aanpakker!
 
Wat bieden wij?
Je krijgt een contract voor twee jaar. Na twee jaar wordt dit contract omgezet naar een onbepaalde tijd contract en zal je als junior starten op een van de afdelingen die je hebt leren kennen tijdens jouw traineeship. Je krijgt een uitgebreid opleidingsprogramma en een marktconform salaris. Dit is een unieke kans om je de werkzaamheden binnen merchant banking eigen te maken. Je ontwikkelt een brede basiskennis die je kunt gebruiken om je verder te ontwikkelen tot ervaren bankier.
  
Nadere informatie
Contactpersoon die inhoudelijk meer kan vertellen over de functie:
Maaike van Wissen-Buwalda (Recruiter)
020-3489463
recruitment@kempen.nl
 

Traineeship informatie

Organisatie: Organisatie: Kempen & Co.

Locatie:

Opleidingsniveau:

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Meer traineeships

Traineeships