Traineeship Wholesale Banking - Oktober 2017

ING

Traineeship informatie

Organisatie: ING

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Deze traineeship is niet meer vacant

How will you change banking? Ontdek het tijdens jeWholesale Banking traineeship

In het ING International Talent Programme creëer je in drie jaar tijd je eigen carrière binnenWholesale Banking. Je leert meer over je vakgebied, de financiële dienstverlening en jezelf. Wil jij impact hebben op het financiële leven van onze groot zakelijke klanten én op de bank van de toekomst? Ontdek dan nu hoe dat kan.

Waarom ING?

Bij ING weten we dat de bank van morgen een andere is dan die van vandaag. Onze klanten bepalen steeds vaker zelf waar en hoe ze onze financiële diensten willen gebruiken. Als trainee bijWholesale Banking werk je elke dag aan de bank van morgen. Wij zijn continu bezig om onze dienstverlening te verbeteren door financiële zaken voor onze klanten eenvoudiger en transparanter maken. En daar kunnen we jouw ideeën goed bij gebruiken.

Het programma

‘Change banking’ betekent vooral veel dóen. De financiële wereld kent op dit moment vele uitdagingen alsWholesale Banking trainee heb je daarin een belangrijke rol.Wholesale Banking is een dynamisch onderdeel van ING:

je adviseert internationale corporate organisaties bij complexe financieringen, denkt mee over het verkennen en ontdekkenvan nieuwe markten, en je bent betrokken bij onder meer fusies en overnames en het dagelijkse internationale betaalverkeer van onze klanten. Vanaf de eerste dag ben je bezig met concrete, actuele zaken. Zo kun je bijvoorbeeld samen met een Relatiemanager aan de slag gaan met klantportfolio’s of je werkt mee aan een deal binnen Corporate Finance.Na 6 maanden start je tweede project, waarbij je kunt kiezen voor een andere afdeling vanWholesale Banking. Jouw persoonlijke voorkeuren en interesses zijn daarbij een belangrijk uitgangspunt. En laten we vooral niet vergeten dat ook een internationaal avontuur tot de mogelijkheden behoort.

Wat bieden we je?

Natuurlijk bieden we je voor dit traineeship (startersfunctie) een uitstekend basissalaris, een 13e maand, vakantiegeld, een dijk van een opleidingspakket én een vast contract. Maar bovenal bieden we je dé kans om jouw ideeën over bankieren vorm te geven in een omgeving die daarvoor open staat en zo bankieren nog makkelijker en transparanter te maken voor onze klanten. Samen met andere (internationale) trainees neem je deel aan global events, waardoor je al snel een groot netwerk opbouwt.

Als trainee word je begeleid door je lijnmanager, een HR consultant en een Senior Manager in de rol van mentor. Zij coachen je, inspireren je, introduceren je in hun netwerk en delen hun kennis en inzichten.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt een universitair masterdiploma bij voorkeur in de studierichting Economie, Finance, Business Administration, Investment of Engineering.
  • Je bent zeer geïnteresseerd in financiële dienstverlening, hebt een vernieuwende kijk op bankieren en een onvoorwaardelijke drive en de creativiteitom jouw ideeën daarover te realiseren.
  • Tijdens je studie heb je (internationale) ervaring opgedaan met verschillende nevenactiviteiten.
  • Je bent enthousiast en hebt oog voor onze klanten en je collega’s.

Will you change banking?

Wil je meer weten over het programma, ervaringen van onze trainees en de sollicitatieprocedure? Kijk dan hier

Graag ontvangen we jouw volledige sollicitatie bestaande uit CV, motivatievragen en cijferlijsten (Bachelor en Master tot nu toe) in het Engels.

Voor vragen kan je contact opnemen via de getoonde contactgegevens ofvia WhatsApp.

Traineeship informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Meer traineeships

Traineeships