Trainee Private Banking

Insinger de Beaufort

Traineeship informatie

Organisatie: Insinger de Beaufort

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau:

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Deze traineeship is niet meer vacant

 

In dit traineship word je binnen de bank opgeleid tot Private Banker . Eerst ga je je bezighouden met portfolio reviews om zodoende algehele kennis op te doen van beleggingen en inzicht te krijgen in het beleggingsproces . Vervolgens doe je kennis op van verschillende vakgebieden waaronder de Backoffice, Credits, Ondersteuning Front Office, Bewind & Executele, Charity & Family , om uiteindelijk in de Front Office succesvol werkzaam te kunnen zijn.

Als Private Banker zul je naast het doen van acquisitie , een duurzame cliëntrelatie opbouwen en onderhouden die gebaseerd is op vertrouwen en onderscheidende dienstverlening. Hierbij staan het leveren van adviezen en diensten centraal met het oog op het optimaliseren van het vermogen en de beleggingen van de cliënten in portefeuille, dit in lijn met de gangbare wettelijke en interne richtlijnen.

Insinger de Beaufort is een Nederlandse bank met een geschiedenis die teruggaat tot 1779. De bank verleent wealth managementdiensten aan vermogende particulieren, institutionele cliënten, fondsen en instellingen. Het hoofdkantoor is gevestigd in het centrum van Amsterdam. Naast het kantoor in Amsterdam heeft Insinger de Beaufort kantoren in Eindhoven, Den Haag, Londen en Kaapstad. In april 2009 is Insinger de Beaufort een strategische samenwerking aangegaan met de BNP Paribas Groep.

Traineeship informatie

Organisatie: Organisatie: Insinger de Beaufort

Locatie:

Opleidingsniveau:

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Meer traineeships

Traineeships