Traineeship IT - Oktober 2017

ING

Traineeship informatie

Organisatie: ING

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Deze traineeship is niet meer vacant

How will you change banking? Ontdek het tijdens je IT traineeship

In het ING International Talent Programme creëer je in vier jaar tijd je eigen carrière binnen Information Technology. Je leert meer over je vakgebied, de complexe IT omgeving bij ING en jezelf. Wil jij impact hebben op het financiële leven van bijna 9 miljoen klanten én op de bank van de toekomst? Ontdek dan nu hoe dat kan.

 

Waarom ING?

Bij ING weten we dat de bank van morgen een andere is dan die van vandaag. Onze klanten bepalen steeds vaker zelf waar en hoe ze onze financiële diensten willen gebruiken. Als IT trainee werk je elke dag aan de bank van morgen. Wij zijn continu bezig om onze dienstverlening te verbeteren door financiële zaken voor onze klanten eenvoudiger en transparanter maken. Daarbij werken we ook uiteraard op een ‘agile' manier: teams met specialisten uit verschillende disciplines zijn daarbij van begin tot eind verantwoordelijk voor een concreet project. Daardoor kunnen we veel sneller op wensen van klanten reageren. We horen graag jouw ideeën hoe dat nog beter en sneller kan.

 

Het programma

‘Change banking’ betekent vooral veel dóen. Als Information Technology trainee kun je kiezen uit een aantal belangrijke IT-projecten waarin jouw bijdrage van groot belang zal zijn. IT is meer dan ooit het kloppend hart van ING. Niet voor niets zijn woorden als voice inlog, omnichannel, cloudoplossingen en api platform binnen de bank nu meer ingeburgerd dan ooit. We hebben 4,5 miljoen klanten die internetbankieren, en onze mobiele App staat in de top tien van meest populaire apps. Alle afdelingen van de organisatie, zoals bijvoorbeeld de dealingroom, werken met ‘state of the art’ software die we zelf ontwikkelen.

Aan de hand van jouw interesses kun je voor je eerste project jouw voorkeuren aangeven, waarna we samen een mooie startplek voor je vinden. Jij gaat dan bijvoorbeeld aan de slag als data scientist, developer of op het gebied van IT security. Dit zijn projecten op het snijvlak van IT en Business, met grotere nadruk op IT. De klant staat bij ING centraal en IT speelt daarbij een cruciale rol. Daarom zoeken we trainees met echte passie voor IT.

 

Wat bieden we je?

Natuurlijk bieden we je voor dit traineeship (startersfunctie) een uitstekend basissalaris, een 13e maand, vakantiegeld, een dijk van een opleidingspakket én een vast contract. Maar bovenal bieden we je dé kans om jouw ideeën over bankieren vorm te geven in een omgeving die daarvoor open staat en zo bankieren nog makkelijker en transparanter te maken voor onze klanten. Samen met andere (internationale) trainees neem je deel aan global events, waardoor je al snel een groot netwerk opbouwt. Er zijn ook mogelijkheden om buiten Nederland te werken.

 

Als trainee word je begeleid door je lijnmanager, een HR coach en een Senior Manager in de rol van mentor. Zij coachen je, inspireren je, introduceren je in hun netwerk en delen hun kennis en inzichten.

 

Waar zoeken we naar?

·         Je hebt een universitair masterdiploma bij voorkeur in de studierichting: Computer Science, Informatica, Software/Computer Engineering of Wiskunde.

·         Je hebt een vernieuwende kijk op bankieren en een onvoorwaardelijke drive om jouw ideeën daarover te realiseren.

·         Je hebt aantoonbare en ontembare passie voor IT.

·         Je bent enthousiast, en hebt oog voor onze klanten en je collega’s.

 

Will you change banking?

Wil je meer weten over het programma, ervaringen van onze trainees en de sollicitatieprocedure? Kijk dan hier.

 

Graag ontvangen we jouw volledige sollicitatie bestaande uit CV, motivatievragen en cijferlijsten (Bachelor en Master tot nu toe) in het Engels.

 

Voor vragen kan je contact opnemen via de getoonde contactgegevens of via WhatsApp.

 

Traineeship informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Meer traineeships

Traineeships