Management Trainee

KAS BANK

Traineeship informatie

Organisatie: KAS BANK

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau:

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Deze traineeship is niet meer vacant

De organisatie

KAS BANK N.V. is de onafhankelijke Europese specialist in effectendienstverlening en risico- en rapportagediensten aan professionele partijen in de pensioen- en effectenwereld. Naast onze rol als bewaarder van effecten en clearing en settlement specialist ligt de nadruk op compliance diensten, risicobeheersing en managementinformatie. Daarbij opereren wij vanuit het marktperspectief van onze klanten. Door hun administratieve diensten uit te besteden aan KAS BANK kunnen onze klanten zich primair richten op hun eigen kerndienstverlening. In onze dienstverlening staan maatwerk en transparantie centraal. Dit wordt bereikt door proactieve dienstverlening, vooruitstrevende informatietechnologie en optimale procesbeheersing.

Onze Europese ambitie krijgt o.a. gestalte in de voorgenomen samenwerking met dwpbank, de grootste transactiebank in Duitsland. Naast ons hoofdkantoor in het centrum van Amsterdam, hebben wij kantoren in Londen en Wiesbaden voor de Britse en Duitse markt. KAS BANK is innovatief en is voortdurend op zoek naar talenten. Bij ons vind je een compacte organisatie met korte communicatielijnen, snelle besluitvorming en een informele sfeer. KAS BANK behoort tot de topspelers in haar branche, zo is zij onlangs uitgeroepen tot ‘Custodian of the Year 2012’ tijdens de vijfde prestigieuze European Pensions Awards in London.

Cliënten staan bij ons op de eerste plaats. We willen hen aangenaam verrassen en zoeken daarom professionals die geloven dat zaken anders kunnen en anders moeten. Hoe? Dat is de uitdaging die jij als Operational trainee binnen KAS BANK verder mag ontwikkelen.

Functie inhoud

Als Operational Trainee binnen de operationele divisies voer je gevarieerde opdrachten uit. Hiermee verkrijg je de benodigde basiskennis van de processen en diensten van de bank. Daarnaast zet je de eerste stappen in het optimaliseren van processen, het vertalen van klantwensen en het verhogen van de klanttevredenheid.

Taken en verantwoordelijkheden

In een periode van 6–12 maanden krijg je diverse opdrachten. Deze variëren van je eigen bijdrage in het operationele proces tot het aanbrengen van verbeteringen in de operationele processen. Wij verwachten dat je in staat bent om klantvragen te vertalen naar efficiënte operationele processen.

Het traineeship is zo opgebouwd dat je snel vertrouwd raakt met de cultuur, structuur en strategie van de organisatie. Bovendien start je direct in een functie met eigen verantwoordelijkheid, zodat je meteen alle kans krijgt om te groeien, te leren en ervaring op te doen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Je wordt hierbij begeleid en gecoacht door een Divisiehoofd, Afdelingshoofd of Groepshoofd.

Na dit Operational Traineeship zijn er een aantal doorgroeimogelijkheden:
• Je start als medewerker op een operationele afdeling
• Je start als teamleider op een afdeling

We bepalen gezamenlijk gedurende het Traineeship wat het einddoel is.

Functie eisen

Je hebt een opleiding op HBO niveau, bedrijfseconomische en juridische oriëntatie. Je bent flexibel, stressbestendig en in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken. Je beschikt over een zeer goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Engels, en het Nederlands. Kennis van de Duitse taal wordt op prijs gesteld.

Arbeidsvoorwaarden

KAS BANK biedt prima arbeidsvoorwaarden. Kijk voor meer informatie over dit onderwerp op de pagina arbeidsvoorwaarden op onze site. 

Traineeship informatie

Organisatie: Organisatie: KAS BANK

Locatie:

Opleidingsniveau:

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Meer traineeships

Traineeships