Vacature Customer Intelligence Trainee | Knab.nl

Knab

Traineeship informatie

Organisatie: Knab

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Deze traineeship is niet meer vacant

Knab is in 2012 opgericht als eerste online bank van Nederland. Met de instelling dat het anders moet en kan in de financiële wereld, hebben we inmiddels meer dan 100.000 klanten verwelkomd. Ruim 91% van de klanten is tevreden met Knab, cijfers om trots op te zijn. In een wereld die steeds verder opschuift naar digitaal, worden service en klantbeleving voor banken de belangrijkste speerpunten.

Stilzitten is niet mogelijk. De hele financiële sector ziet er over een paar jaar volledig anders uit. Ontwikkelingen in de FinTech wereld gaan echt razendsnel en Knab moet mee, of liever nog: voorop! Knab zal de komende tijd transformeren van online bank naar een financieel platform. Een soort Bol.com, maar dan voor financiële producten.

Jij geeft alles

Als Customer Intelligence Trainee analyseer je het geheel aan data van Knab en externe bronnen en pas je geavanceerde analysetechnieken toe om tot fact based inzichten en algoritmes te komen die richting geven aan Knab. Dit kan gaan over bijvoorbeeld campagnes, klantwaarde- en andere voorspelmodellen, productontwikkeling, pricing, klantprocessen en distributie. Dankzij jouw inzichten hebben we een optimaal beeld van wat klanten belangrijk en aantrekkelijk vinden, hoe we onze processen en prijzen kunnen optimaliseren, maar ook bijvoorbeeld hoe we fraudes snel kunnen identificeren. In een groeiend data analytics team werk je samen met verschillende onderdelen van de business (marketing, sales, pricing, finance, operatie).

Wij geven alles

 • Een uitdagende functie in een jonge, groeiende en ambitieuze afdeling.
 • Goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden.
 • Aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
 • Vrijheid om eigen initiatief en verantwoordelijkheden te nemen.
 • Een ontzettend leuk team en een gezellige wekelijkse borrel met het hele bedrijf.

Wie ben jij?

 • Je bent een ambitieuze starter met een (bijna) afgeronde universitaire studie in de richting econometrie, kunstmatige intelligentie, wiskunde, natuurkunde of andere bèta-opleiding.
 • Je haalt hoge cijfers, hebt bij voorkeur ervaring in nevenfuncties en -activiteiten of hebt bijvoorbeeld stage gelopen in het buitenland.
 • Je hebt goede kennis en ervaring met analytische methoden en technieken (zoals GLM, segmentatietechnieken, random forest, decision trees).
 • Je hebt de ambitie om programmeervaardigheden te ontwikkelen (zoals SQL, R, Python).
 • Je bruist van ambitie om mee te helpen aan de transformatie van ons bedrijf naar een toonaangevende, klantgerichte en datagedreven organisatie.
 • Je hebt passie voor het oplossen van complexe vraagstukken en het presenteren hiervan.

Samen met leidende opleidings- en adviesbureaus binnen Nederland willen we jou op het gebied van Intelligence snel de beste professional in financiële dienstverlening maken. Je krijgt een mooie startfunctie en wordt in een meerjarig programma opgeleid. Je krijgt ruime begeleiding bij je persoonlijke ontwikkeling. Een stage in Europa, Azië of de VS behoort tot de mogelijkheden. Je komt te werken in een jong en dynamisch team met collega’s waar je veel van kunt leren.

Knab biedt actieve aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Bij Knab staan vrijheid en verantwoordelijk hoog in het vaandel. Dit betekent dat medewerkers bij ons veel ruimte krijgen om initiatief te nemen en eigen ideeën uit te voeren. Wij vinden samenwerking, performance en een goede sfeer belangrijker dan status of hiërarchie. Bij ons is veel aandacht voor coaching en opleiding. Wij geven je de randvoorwaarden voor jouw succes.

Reageren

Heb je interesse in deze functie en voldoe je aan het profiel? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren via werken@knab.nl. Naast je cv en motivatie ontvangen wij graag je cijferlijsten (vwo, bachelor en master).

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Boukje de Vries via werken@knab.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Traineeship informatie

Organisatie: Organisatie: Knab

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Meer traineeships

Traineeships