Vacature Recruitment Traineeship

Octas

Traineeship informatie

Organisatie: Octas

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Solliciteren

Functie

Als starter...
begin je samen met andere starters / juniors aan een traineeship recruitment bij Octas. Door middel van verschillende trainingen en coaching on the job leer je alles op het gebied van sourcen, matchen, arbeidsmarktcommunicatie, HR, gesprekstechnieken en commercie. Je ontwikkelt je in dit traineeship van starter tot een recruitment specialist. Je zult al snel actief zijn in het:

  • Schrijven van wervende (functie) profielen, proactief werven, selecteren en matchen;
  • Bewerken van de arbeidsmarkt middels je netwerk, social media en databasemanagement;
  • Voeren van selectiegesprekken, onderhandelingen en introductie van kandidaten bij opdrachtgevers;
  • Begeleiding van kandidaat en klant in het gehele traject richting een goede start.

Nadat jij je in dit traineeship ontwikkeld hebt tot een recruitment specialist en we ontdekt hebben waar jouw echte kracht ligt zijn er nog tal van mogelijkheden tot doorgroeien binnen Octas. Wij houden namelijk niet van plafonds, tenzij ze oranje zijn ;-)

Het recruitmentteam...
is jong, ambitieus en divers. Een hecht team met ieder een eigen specialisatie. Alvast meer weten over je nieuwe collega's? Maak hier alvast kennis: octas.nl/werken-bij-octas/het-team-van-octas-finance/?

Organisatie

Over Octas..
Octas detacheert bankiers.We zijn specialist; de verbinding tussen bank en professional en uniek in de arbeidsmarkt. Uniek in wat we doen en uniek om wie we zijn. Dat is heel kort samengevat: professioneel, persoonlijk en betrokken. Wil je meer informatie over Octas of weten hoe het is om bij Octas te werken? Bekijk dan dit onderstaande filmpje:

Functie eisen

Wie ben jij?
Je komt net uit de schoolbanken en staat te springen om in dit traineeship recruitment je handen uit de mouwen te steken en je talent te ontwikkelen. Vanzelfsprekend ben je dan ook ambitieus, een aanpakker, niet bang om in het diepe gegooid te worden, in staat om snel te schakelen en communicatief sterk. Daarnaast beschik jij over de volgende basics:

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding;
  • Naast je studie al enige werkervaring opgedaan in bijbanen en/of actief geweest in een vereniging, commissie of bestuur

Aanbod

Wat krijg je van ons?
Naast een uitdagend traineeship, ontvang jij ook nog:

  • Een startsalaris van €2100,00 bruto op basis van 40 uur;
  • Een realistische bonusregeling die kan oplopen tot €3000,00 bruto per kwartaal;
  • Een reiskostenvergoeding en een pensioenregeling;
  • Een laptop en iPhone 6 die je ook prive mag gebruiken

Meer over...

Solliciteren doe je door op de button 'solliciteren' te klikken en vervolgens je gegevens in te voeren. Babs neemt dan zo snel mogelijk contact met je op

Traineeship informatie

Organisatie: Organisatie: Octas

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Solliciteren

Meer traineeships

Traineeships