Traineeship Specialist Hypotheken

Octas

Traineeship informatie

Organisatie: Octas

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Solliciteren

Functie

Met het Traineeship Specialist Hypotheken maak jij een vliegende start op het klantcontactcentrum. Op dagelijkse basis ben jij de persoon die de klanten vooruit helpt door (complexe) vragen te beantwoorden op het gebied van Hypotheken. Als jij op je plek zit zal het niet lang duren voordat je de eerste klant aan de telefoon hebt. Je vraagt goed door om de klantvraag te inventariseren en informeert de klant. Ondertussen zoek je de juiste gegevens en leg je het gesprek vast zodat ook je volgende collega ziet wat er besproken is.

Organisatie

Octas is een specialist op het gebied van Detacheren in de bancaire sector. Met ons brede netwerk bij de grootbanken en ons Fieldmanagement, zorgen wij ervoor dat jij jezelf on the job kan ontwikkelen van starter tot specialist.

Je traineeship start op het klantcontactcentrum hypotheken. Voordat je je eerste dag werkt, heb jij via onze opleidingsmogelijkheden je WFT basis gehaald. Je andere WFT’s behaal je tijdens je opdracht. . Naast je opdracht heb je nauw contact met onze afdeling Fieldmanagement voor jouw persoonlijke ontwikkeling. In deze gesprekken wordt niet alleen jouw voortgang besproken, maar ook de volgende stappen richting je droombaan. Bijvoorbeeld in de richting van Hypothekenbeheer, Hypotheekadviseur of Hypotheekacceptant.

Functie eisen

Voor ons Traineeship Specialist Hypotheken zoeken wij starters die zich kunnen herkennen in het volgende profiel:

  • Je hebt maximaal een jaar geleden je HBO studie afgerond;
  • Je hebt affiniteit met de bancaire sector;
  • Jij wilt je verder ontwikkelen in de bankensector en bent daarvoor bereid om opleidingen te volgen.

Aanbod

Enthousiast geworden van het Traineeship Specialist Hypotheken? Dit is wat je van ons kan verwachten:

  • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.100 en € 2.400 o.b.v. 36 uur;
  • Een startersbaan met doorgroei- en opleidingsmogelijkheden;
  • Persoonlijke begeleiding vanuit onze Fieldmanagement-afdeling.

Meer over...

Sta jij al te springen om aan het werk te gaan in ons Traineeship Specialist Hypotheken? Solliciteer dan direct! Solliciteren doe je door op de button ‘solliciteren’ te klikken en vervolgens je gegevens in te voeren. Vergeet niet je CV en motivatie voor de functie toe te voegen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Traineeship informatie

Organisatie: Organisatie: Octas

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Solliciteren

Meer traineeships

Traineeships