Vacature Young Professional / Trainee Bankwezen

Octas

Traineeship informatie

Organisatie: Octas

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Deze traineeship is niet meer vacant

Functie

Als Young Professional / Trainee Bankwezen bij Octas ga jij aan de slag binnen de hypotheekbranche bij dé Nederlandse grootbanken en serviceproviders. Met een jaarcontract bij Octas versterk je jouw CV en blijf je jouw talenten ontwikkelen. Binnen dit jaarcontract kun jij diverse rollen vervullen bij verschillende opdrachtgevers op het gebied van hypothecaire producten. Dit varieert van het beoordelen en accepteren van hypotheekaanvragen tot het geven van advies aan (potentiële) klanten. Ben jij gedreven, leergierig en zeer servicegericht ingesteld? Dan is deze functie zeker iets voor jou!

Organisatie

Octas detacheert, werft en selecteert op een unieke wijze. Wij hebben op een zorgvuldige manier een groot netwerk opgebouwd en koppelen professionals aan toonaangevende bedrijven in de bancaire sector. Of beter gezegd: we verbinden mensen met elkaar. Als Young Professional bij Octas krijg je de mogelijkheid om jouw kennis en talent in te zetten en te blijven ontwikkelen. Wij zijn doorlopend op zoek naar professionals voor verschillende projecten bij onze opdrachtgevers.

Functie eisen

Voor de vacature van Young Professional / Trainee Bankwezen heb je affiniteit met hypothecaire producten en schakel je snel. Bovendien heb jij de volgende kwaliteiten in huis:

  • Je beschikt over een hbo-diploma;
  • Je bent bereid de uitdaging aan te gaan, snel te groeien en ondertussen de benodigde WFT’s te behalen;
  • Je bent communicatief vaardig zowel schriftelijk als mondeling.

Aanbod

Enthousiast geworden van de vacature Young Professional / Trainee Bankwezen? Dit is wat je van ons kan verwachten:

  • Een bruto maandsalaris tussen de €1.900 en €2.500 op basis van 36 uur;
  • Een jaarcontract met doorgroei- en opleidingsmogelijkheden;
  • Mogelijkheid tot een lease auto;
  • Octas kent een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en biedt individuele (project)begeleiding en deelname aan diverse Octas evenementen.

Meer over...

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en wil jij direct aan de slag als Young Professional / Trainee Bankwezen? Solliciteren doe je door op de button 'solliciteren' te klikken.

Traineeship informatie

Organisatie: Organisatie: Octas

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Meer traineeships

Traineeships