Traineeship Risk Management - Oktober 2017

ING

Traineeship informatie

Organisatie: ING

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Deze traineeship is niet meer vacant

How will you change banking? Ontdek het tijdensje Risk Management traineeship

In het ING International Talent Programme creëer jeinvier jaar tijd je eigen carrière binnen Risk management. Je leert meerover je vakgebied, de financiële dienstverlening en jezelf. Wil jij impacthebben op het financiële leven van bijna 9 miljoen klanten én op de bank van detoekomst? Ontdek dan nu hoe dat kan.

Waarom ING?

Bij ING weten we dat de bank van morgen een andere is dandie van vandaag. Onze klanten bepalen steeds vaker zelf waar en hoe ze onzefinanciële diensten willen gebruiken. Als trainee bij Risk management werk jeelke dag aan de bank van morgen. Wij zijn continu bezig om onze dienstverleningte verbeteren door financiële zaken voor onze klanten eenvoudiger entransparanter maken. Daar kunnen we jouw ideeën goed bij gebruiken.

Het programma

‘Change banking’ betekent vooral veel dóen. De financiëlewereld kent op dit moment vele uitdagingen en als Risk Management trainee hebje daarin een belangrijke rol. De uitkomsten van de analyses die je maakt,meestal in opdracht van Retail en Wholesale Banking, hebben invloed op onzebedrijfsresultaten en op de risico’s die gelopen worden. Je staat dan ookstevig in je schoenen en durft op te komen voor jouw beslissingen.

In je eerste jaar (het zogenoemde rotatiejaar) ga je aan deslag in projecten op het gebied van Credit & Trading Risk, Balance SheetRisk of Risk Services. Je hebt vanaf dag één veel verantwoordelijkheden in jefunctie. Bij je tweede rotatie heb je alle vrijheid die zelf te bepalen, jekunt die bijvoorbeeld heel goed in het buitenland doen. Na dit veelzijdigeeerste jaar ga je actief op zoek naar een vaste functie. Jouw persoonlijkevoorkeuren en interesses zijn daarbij een belangrijk uitgangspunt. Vanuit dezefunctie groei je door naar een specialistenrol met bredere verantwoordelijkheden.

Wat bieden we je?

Natuurlijk bieden we je voor dit traineeship(startersfunctie) een uitstekend basissalaris, een 13e maand, vakantiegeld, eendijk van een opleidingspakket (bijvoorbeeld je CFA) én een vast contract. Bijons krijg je de kans om je talent in te zetten waar het ertoe doet: in het hartvan de bank. Jouw analyses en adviezen leiden tot een weloverwogenrisicoprofiel dat de bank in staat stelt een gezonde winst te behalen, maarbovenal het geld van onze klanten nu en in de toekomst veilig stelt. Samen metandere (internationale) trainees neem je deel aan global events, waardoor je alsnel een groot netwerk opbouwt. Ook een internationaal avontuur behoort tot demogelijkheden. Dat is niet alleen heel erg leuk om te doen, het is ook gewoongoed voor je ontwikkeling.

Als trainee word je begeleid door je lijnmanager, een HRcoach en een Senior Manager in de rol van mentor. Zij coachen je, inspirerenje, introduceren je in hun netwerk en delen hun kennis en inzichten.

Wat vragen we van jou?

• Je hebt een universitair masterdiploma bij voorkeur in destudierichting: Econometrie, Economie, (Quantitative) Finance, (studies inWiskunde, Engineering en Natuurkunde zijn ook mogelijk).

• Je hebt interesse in financiële dienstverlening, een vernieuwendekijk op bankieren en een onvoorwaardelijke drive om jouw ideeën daarover terealiseren.

• Tijdens je studie heb je (internationale) ervaringopgedaan in verschillende nevenactiviteiten.

• Je bent enthousiast en hebt oog voor onze klanten en je collega’s.

Will you change banking?

Wil je meer weten over het programma,ervaringen van onze trainees en de sollicitatieprocedure? Kijk dan hier.

Graag ontvangen we jouw volledige sollicitatie bestaande uitCV, motivatievragen en cijferlijsten (Bachelor en Master tot nu toe) in hetEngels.

Voor vragen kan je contact opnemen via de getoonde contactgegevensofvia WhatsApp.

Traineeship informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Meer traineeships

Traineeships