Trainee Retail - Marketing & Producten

ABN AMRO

Traineeship informatie

Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau:

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Deze traineeship is niet meer vacant

Jij bent de nieuwe marketeer of productmanager voor onze particuliere klanten en weet precies welke producten bij welke doelgroep passen.

Deel jij onze kijk op bankieren en ondernemen? Ben jij de (product)marketeer anno nu die toegevoegde waarde biedt voor onze Marketing of Producten afdeling binnen Retail Banking? Verzilver dan bij ABN AMRO je ambitie. Als je goed bent, kun je bij ons nog beter worden. Dat beloven we je. Dit is je kans om de professional te worden die je wilt zijn.

Hoe ziet je werk eruit?

Als trainee bij Retail Banking Marketing & Producten krijg je veel te zien van deze business lines. Op het hoofdkantoor draag je bij aan het bedenken en uitwerken van product- en marketingacties. Om ervaring op te doen met de klant -waar we het uiteindelijk allemaal voor doen -, kun je ook een van de trainee opdrachten doen in het kantorennet. Na je traineeship kun je bijvoorbeeld voor een bepaalde productgroep aan de slag als productmanager of voor een bepaalde Klantgroep als Klantgroepmarketeer. Jouw dag? Die is nooit hetzelfde! Je zit met het MT van je afdeling rond de tafel, denkt mee met marketing campagnes, schakelt met externe bureaus of presenteert je verbeterplannen aan jouw mentor. Je hebt contact met medetrainees en voert bijvoorbeeld intervisiegesprekken. Daarnaast ben je bezig met je persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Hoeveel afwisseling wil je hebben?

Tijdens de eerste week van je traineeship maak je kennis met jouw collega-trainees die overal binnen de bank gaan werken. Hierdoor bouw je in no-time een netwerk op en raak je bekend met de bank en de mensen die er werken. Daarna begin je met je eerste project van 3 maanden binnen Retail Banking, de afdeling Marketing of Producten.

Wie ben jij?

Je denkt graag na over het positioneren van diverse financiële producten in de markt. Je kunt je inleven in de diverse doelgroepen van onze particuliere klanten, bent goed in het opzetten van creatieve commerciële acties en je wilt blijven investeren in jezelf. Denk je dat je bij ons past?

We bieden je veel kansen, dus stellen we ook heldere eisen. Check of je aan het profiel van Trainee Retail Banking Marketing & Producten bij ABN AMRO voldoet:
- een afgeronde HBO of WO opleiding
- financiële affiniteit
- maximaal twee jaar werkervaring
- je hebt flair, schakelt makkelijk tussen verschillende partijen en hebt een klantgerichte instelling
- je neemt graag het initiatief en hebt een ondernemende houding
- je wilt leren en groeien

Wie zijn wij?

Werken bij ABN AMRO betekent: nog beter worden in wat je doet. We begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. We willen dat onze klanten onze producten begrijpen. Dat betekent dat we soms ‘nee’ moeten verkopen als het risico voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: een overzichtelijk productaanbod bieden. En helder communiceren. Bankieren is ons vak, de wereld onze uitdaging.

Onze Retail Banking Marketing en Producten afdeling is gefocussed op het echt meedenken met voor de klant relevante proposities en het versimpelen van producten. Zo zijn we terug gegaan van een breed scala aan spaarproducten naar een overzichtelijk aanbod, werken we binnen Marketing in Klantgroepen om de klant nog relevanter te kunnen bedienen en kunnen we trots zijn op grote maar ook kleine marketingcampagnes zoals de kinderkassa tijdens Koninginnedag.

Wat bieden wij je?

De vrijheid om flexibel te werken. Een mooie afwisseling van praktijkervaring en trainingen/coaching. In 15 maanden krijg je veel aspecten van de bank en van de afdeling Retail Banking Marketing & Producten te zien. Je gaat aan de slag met diverse opdrachten om je te verdiepen in het werkveld, je hoeft dus ook niet gelijk je einddoel te bepalen, daar krijg je alle tijd voor. Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid staan centraal. Uiteraard word je goed begeleid. In de laatste maanden van het traineeship ga je aan de slag in een startfunctie die perfect bij je past. 

Traineeship informatie

Organisatie: Organisatie: ABN AMRO

Locatie:

Opleidingsniveau:

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Meer traineeships

Traineeships