.NET Developer Traineeship

Organisatie
Opleidingsniveau
WO
Vakgebieden
Dit traineeship is niet meer vacant.

Topicus? Nooit van gehoord…

Kan kloppen. We zijn namelijk wat bescheiden, maar ook ambitieus. Dat moet ook wel. Want met ruim 1.000 Topicanen werken we aan oplossingen waar dagelijks miljoenen mensen gebruik van maken. IT-oplossingen waar de Zorg , het Onderwijs , de Financiële sector en het Sociaal Domein écht wat aan hebben. We zorgen daar met onze tech-kennis constant voor impactvolle verbeteringen. En jij dus ook, als je een traineeship volgt bij Topicus!

Wat kun je verwachten van het traineeship software developer .NET bij Topicus?

Nergens leer je zoveel als op de werkvloer. Je wordt daarom direct onderdeel van een scrumteam binnen onze divisie Finance en we koppelen jou vanaf dag één aan je persoonlijke begeleider. Samen met je mede trainees en andere startende Topicanen begin je aan de Topicus onboarding : de introductiemaand waarin je alle ins & outs over Topicus te weten komt en je de basis legt voor je interne netwerk.

Omdat je door je studie al op de hoogte bent van de techniek, leer je bij ons techniek toe te passen in de wereld van hypotheken en/of zakelijke leningen:

Door één van onze domeinspecialisten word je helemaal up to date gebracht over de hypotheken wereld, want zij delen hun domeinkennis over hypotheken en zakelijk financieren, denk hierbij aan o.a. aflossingsvormen, rente, wet-en regelgeving etc. Vervolgens duik je de techniek in en leer je alles over:

 • Avoiding Ctraps and pitfalls (Refection IT);
 • Plural Sight (e-learning programma);
 • Secure Coding (Deloitte);
 • Clean Code.

Aan persoonlijke ontwikkeling wordt natuurlijk ook gedacht. Denk aan thema's zoals vitaliteit, werk & privé balans en stress management. Tijdens het traineeship dagen we je uit om (samen met je mede trainees) het nieuwe idee van onze divisie Finance te bedenken. Je wordt uitstekend begeleid gedurende dit project door ervaren development collega's daarnaast word je gemotiveerd om de nieuwste technieken en development in Azure toe te passen. De collega's begeleiden je in dit proces en geven je de ondersteuning waar nodig.

Wat wij zoeken in trainees software developer .NET

Een enorme drive en de ambitie om aan de slag te gaan in de IT. Pas je daarnaast in onderstaand profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Je bent afgestudeerd en hebt een diploma op het gebied van software engineering;
 • Je bent proactief, leergierig en klaar om een (nieuwe) start te maken op de arbeidsmarkt;
 • Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je wilt graag bijdragen aan een groter, maatschappelijk doel;
 • Je bent in ieder geval 36-40 uur per week beschikbaar;
 • Je bent bereid om naar Deventer te reizen.

Past Topicus bij jou?

We kunnen je alvast vertellen, wat wij te bieden hebben, wat wij belangrijk vinden en waar wij van houden. Wellicht voor jou voldoende aanleiding voor een kennismakingsgesprek.

 • Een eerlijke beloning. Dat is wat we willen. Je salaris hangt dus niet af van je onderhandeling skills, maar van wat je kunt en wat je bijdraagt. Bovenop je salaris ontvang je jaarlijks een bonus. Deze is gebasseerd op de winst en het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen. Heb je liever meer zekerheid? Dan kun je ook kiezen voor een 13e maand. Daarnaast uiteraard een passende reiskostenvergoeding, een pensioenregeling en uiteraard voldoende vakantiedagen.
 • Wij staan voor vakmanschap en worden graag intellectueel uitgedaagd door in complexe vraagstukken te duiken én te experimenteren met de nieuwste technologieën ( naast dat we werken met bewezen technologie). Jij ook?
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling en het waarmaken van jouw ambities. Daar helpen wij graag in. Dat doen we met het Ontwikkelkompas , de Topicus University , Gildes , de coaching pool en andere toffe events. Omdat we meerdere markten bedienen. hebben we toegang tot een enorme schat aan kennis, ervaring en tools.
 • Overigens, deze kennis delen we graag, ook met mensen buiten ons bedrijf! Met onze eigen jaarlijkse TopiConf , de conferentie voor én door Topicanen. En van meet-ups tot gastcolleges en ook in Codekrakers . Check hier wat onze Topicanen allemaal te vertellen hebben.
 • Je krijgt de vrijheid om je eigen werktijden te bepalen en hoe je thuis- en op kantoor werken met elkaar in balans brengt. Uiteraard in overleg met je team, want je moet wel samen de klus klaren.
 • Mentaal en fysiek lekker in je vel te zitten met het TopiFit programma. Lees hier meer over.
 • Werken in een kleine, zelfsturende teams binnen een grote, maar platte organisatie. Een team bestaat uit meerdere developers, front-enders, testers, aangevuld met UX-designers en een projectleider en/of productowner.
Benefits
 • Omdat we nu en in de toekomst deels op kantoor en deels thuis werken bieden wij een thuiswerk- en thuiswerkplekvergoeding
 • Een goed gevoel. Met jouw werk draag je direct bij aan de maatschappij, dus ook jouw eigen sociale omgeving.
 • Zekerheid (voor jou én ons). Als jij op je plek zit en je je kick start traject succesvol hebt afgerond, wordt je contract omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.
 • Legendarische feesten, pizza's uit onze eigen steenoven, game nights, hackathons en events. Wij zorgen voor genoeg Topicus Gifkikker (ons eigen speciaalbier) Kijk maar!
 • Meer weten over onze benefits? Klik hier!

Kom jij bij ons werken als Trainee .NET developer?

  Traineeship informatie

  Organisatie: Topicus

  Opleidingsniveau: WO

  Arbeidsvoorwaarden: