Traineeship KYC

Organisatie
Opleidingsniveau
WO
Deze traineeship is niet meer vacant
Introductie

Werk jij in de bancaire sector en zet jij je graag in tegen financiële criminaliteit? Ga dan als Trainee KYC aan de slag bij Octas.

Dit ben jij
 • Je bent analytisch, behulpzaam, gedreven en communicatief sterk;
 • Je hebt tenminste een afgeronde HBO of WO opleiding, liefst bedrijfseconomisch, juridisch of juist met een achtergrond in geschiedenis;
 • Je hebt de drive om je in te zetten tegen financiële criminaliteit en wilt daarin echt verder groeien.
Dit ga je doen

Als Trainee KYC is het jouw taak om als Analist op zoek te gaan naar risico’s die bij een samenwerking tussen de bank en een klant tot stand kunnen komen. Dit onderzoek doe jij door essentiële documenten en informatie op te vragen bij de klant en verschillende systemen te gebruiken waarmee klantinformatie ingezien kan worden. Om vervolgens met de verzamelde informatie grondig onderzoek te doen naar onder anderen bedrijfsactiviteiten en geldstromen van een klant. Daarnaast sta jij ook in contact met de klant als je het gevoel hebt nog bepaalde essentiële zaken te missen.

Door middel van dit onderzoek kan je een inschatting maken of een samenwerking risicovol kan zijn of niet. Zo krijgt de bank door jouw werkzaamheden een goed beeld van haar klanten en zal zo alleen zaken doen met gezonde en veilige klanten. Samen met jouw team beoordeel jij specifieke dossiers behorende bij jouw klantenfocus.

Naast een intern inwerkprogramma bij je opdrachtgever wordt je ook door je Octas Businessmanager begeleidt in de eerste stappen van je carrière.

Veel gebeurd nog vanuit huis, maar je zult snel ook 1 tot 2 dagen per week op kantoor bij onze klanten worden verwacht om samen aan de slag te gaan en elkaar op te zoeken.

Dit bieden wij
 • Een bruto salaris tussen de €2750,- en €3000,- per maand o.b.v 36 tot 40 uur per week afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring;
 • Volledige reiskostenvergoeding en een prima pensioenregeling;
 • Opleidings- en trainingsmogelijkheden met onze eigen Octas Academy;
 • Een groot netwerk van leuke collega’s die je regelmatig (online) kan spreken;
 • Veel events met je Octas collega's naast je opdrachtgever.
Dit zijn wij

Wil jij jouw expertise inzetten voor een mooie opdracht of baan bij topwerkgevers in de financiële sector? Dát kan professioneel, persoonlijk en betrokken, met Octas als sterke connectie. Klanten als ABN AMRO, ING, Rabobank, RVO en Nationale Nederlanden zijn tevreden door onze proactieve werkwijze en kwalitatieve inzet van onze gedetacheerde professionals. Tijdens de opdrachten gaan zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hand in hand met persoonlijke ontwikkeling en kwaliteit. Met een persoonlijke coach en de Octas Academy maken we jou elke dag een beetje beter.

  Traineeship informatie

  Organisatie: Octas

  Opleidingsniveau: WO

  Arbeidsvoorwaarden:

  Meer traineeships