Graduate Traineeship Wonen

Organisatie
Opleidingsniveau
WO
Vakgebieden
Dit traineeship is niet meer vacant.
Introductie

Net klaar met je HBO maar nog lang niet klaar met het investeren in jouw toekomst? Via ons Traineeship Wonen ga je aan de slag bij een van de Nederlandse grootbanken en blijf je jezelf ontwikkelen. Benieuwd wat dat precies inhoudt?

Dit ben jij
  • Net klaar met je HBO opleiding of pas enkele jaren actief op de arbeidsmarkt;
  • Ambitieus, je investeert graag in je toekomst en wilt jezelf blijven ontwikkelen;
  • Flexibel ; meerdere gave opdrachten bij verschillende banken? Biedt voor jou juist een unieke kans;
  • Woonachtig in de randstad (Amsterdam, Utrecht en Amersfoort is waar jij aan de slag zult gaan);
  • Een hoge dosis enthousiasme; jij neemt graag deel aan alles wat Octas je te bieden heeft. Van onze jaarlijkse zomer BBQ tot aan de kwartaal bijeenkomsten met altijd interessante gastsprekers.
Dit ga je doen

Een eigen huis, een plek onder de zon….zoals René Froger het ooit zong, het vinden en bekostigen van een fijne stek is voor de meesten een van de grootste stappen die zij financieel zullen nemen. Goed advies is dan ook essentieel. Want er komt veel bij kijken. Van het initiële gesprek, het afwachten of de hypotheek wordt geaccepteerd, maar ook als de hypotheek eenmaal loopt. Want kan je extra aflossen? En wat gebeurd er na je rentevrije aflossingsperiode? Als Graduate Trainee Wonen heb jij interesse in het vakgebied Hypotheken. Je hebt onlangs je HBO afgerond, maar weet als geen ander dat om je te specialiseren in een vak je jezelf moet blijven ontwikkelen. En een kijkje nemen in de keuken van meerdere banken binnen 1-2 jaar lijkt jou juist gaaf. Wij van Octas helpen jou graag. Je start bij ons op een mooie startersrol bij een van de grootbanken. En omdat ontwikkelen centraal staat, haal je via ons de benodigde papieren en ga je volop aan de slag met diverse trainingen. Via onze Octas Academy kan je zelf kijken welke trainingen jou het interessantst lijken. En met meer dan 100+ trainingen zit er altijd wel wat passends tussen! Ook krijg je een eigen coach die er voor zorgt dat jij gedurende je traineeship on track blijft.

Dit bieden wij
  • Een jaarcontract met bruto maandsalaris tussen de €2.250 en €2500 per maand o.b.v. 36 per week, afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Een prima pensioenregeling en volledige reiskostenvergoeding;
  • Opleiding- en trainingsmogelijkheden met onze eigen Octas Academy;
  • Een gaaf netwerk van leuke collega’s je regelmatig tegenkomt op onze Octas events;
  • Veel verschillende opdrachtgever: aan ervaring binnen verschillende bedrijven en doorgroeimogelijkheden geen gebrek.
Dit zijn wij

Ben jij op zoek naar echte uitdagingen en avontuur? Als deskundige professional bij Octas binnen de Business Unit Zakelijk Financieren kun je werken bij onze toonaangevende opdrachtgevers. Denk hierbij aan: RVO (Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland), RNHB, ABN AMRO, Rabobank, ING en ING Real Estate. Als Professional Zakelijk financieren bij Octas maak jij het verschil door jouw deskundigheid en vakinhoudelijke kennis in praktijk te brengen. Wij helpen je deze (volgende) stap te maken.

Traineeship informatie

Organisatie: Octas

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: