Traineeship - Risk Management Oktober 2016

ING

Traineeship informatie

Organisatie: ING

Locatie: Amsterdam.

Opleidingsniveau:

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Deze traineeship is niet meer vacant

How will you change banking? Ontdek het tijdens je Risk Management traineeship

In het ING International Talent Programme creëer je in drie jaar tijd je eigen carrière binnen Risk management. Je leert meer over je vakgebied, de financiële dienstverlening en jezelf. Wil jij impact hebben op het financiële leven van bijna 9 miljoen klanten én op de bank van de toekomst? Ontdek dan nu hoe dat kan.

 

Waarom ING?

Bij ING weten we dat de bank van morgen een andere is dan die van vandaag. Onze klanten bepalen steeds vaker zelf waar en hoe ze onze financiële diensten willen gebruiken. Als trainee bij Risk management werk je elke dag aan de bank van morgen. Wij zijn continu bezig om onze dienstverlening te verbeteren door financiële zaken voor onze klanten eenvoudiger en transparanter maken. Daar kunnen we jouw ideeën goed bij gebruiken.

 

Het programma

‘Change banking’ betekent vooral veel dóen. De financiële wereld kent op dit moment vele uitdagingen en als Risk Management trainee heb je daarin een belangrijke rol. De uitkomsten van de analyses die je maakt, meestal in opdracht van Retail en Wholesale Banking, hebben invloed op onze bedrijfsresultaten en op de risico’s die gelopen worden. Je staat dan ook stevig in je schoenen en durft op te komen voor jouw beslissingen.

 

In je eerste jaar (het zogenoemde rotatiejaar) ga je aan de slag in projecten op het gebied van Credit & Trading Risk, Balance Sheet Risk of Risk Services. Je hebt vanaf dag één veel verantwoordelijkheden in je functie. Bij je tweede rotatie heb je alle vrijheid die zelf te bepalen, je kunt die bijvoorbeeld heel goed in het buitenland doen. Na dit veelzijdige eerste jaar ga je actief op zoek naar een vaste functie. Jouw persoonlijke voorkeuren en interesses zijn daarbij een belangrijk uitgangspunt. Vanuit deze functie groei je door naar een specialistenrol met bredere verantwoordelijkheden.

 

Wat bieden we je?

Natuurlijk bieden we je een uitstekend basissalaris, een 13e maand, vakantiegeld, een dijk van een opleidingspakket (bijvoorbeeld je CFA) én een vast contract. Bij ons krijg je de kans om je talent in te zetten waar het ertoe doet: in het hart van de bank. Jouw analyses en adviezen leiden tot een weloverwogen risicoprofiel dat de bank in staat stelt een gezonde winst te behalen, maar bovenal het geld van onze klanten nu en in de toekomst veilig stelt. Samen met andere (internationale) trainees neem je deel aan global events, waardoor je al snel een groot netwerk opbouwt. Ook een internationaal avontuur behoort tot de mogelijkheden. Dat is niet alleen heel erg leuk om te doen, het is ook gewoon goed voor je ontwikkeling.

 

Als trainee word je begeleid door je lijnmanager, een HR coach en een Senior Manager in de rol van mentor. Zij coachen je, inspireren je, introduceren je in hun netwerk en delen hun kennis en inzichten.

 

Wat vragen we van jou?

• Je hebt een universitair masterdiploma bij voorkeur in de studierichting: Econometrie, Economie, (Quantitative) Finance, (studies in Wiskunde, Engineering en Natuurkunde zijn ook mogelijk).

• Je hebt interesse in financiële dienstverlening, een vernieuwende kijk op bankieren en een onvoorwaardelijke drive om jouw ideeën daarover te realiseren.

• Tijdens je studie heb je (internationale) ervaring opgedaan in verschillende nevenactiviteiten.

• Je bent enthousiast en hebt oog voor onze klanten en je collega’s.

• Je hebt maximaal twee jaar werkervaring.

 

Will you change banking?

Is je interesse gewekt? Solliciteer dan hier voor de oktober klas! (Wij raden je aan direct te solliciteren vanwege het aantal beschikbare plaatsen.)

 

Traineeship informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Locatie:

Opleidingsniveau:

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Meer traineeships

Traineeships