Traineeship - Finance Oktober 2016

ING

Traineeship informatie

Organisatie: ING

Locatie: Amsterdam.

Opleidingsniveau:

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Deze traineeship is niet meer vacant

How will you change banking? Ontdek het tijdens je Finance traineeship

In het ING International Talent Programme creëer je in drie jaar tijd je eigen carrière binnen Finance. Je leert meer over je vakgebied, de financiële dienstverlening en jezelf. Wil jij impact hebben op het financiële leven van bijna 9 miljoen klanten én op de bank van de toekomst? Ontdek dan nu hoe dat kan.

 

Waarom ING?

Bij ING weten we dat de bank van morgen een andere is dan die van vandaag. Onze klanten bepalen steeds vaker zelf waar en hoe ze onze financiële diensten willen gebruiken. Als trainee bij Finance werk je elke dag aan de bank van morgen. Wij zijn continu bezig om onze dienstverlening te verbeteren door financiële zaken voor onze klanten eenvoudiger en transparanter maken. En daar kunnen we jouw ideeën goed bij gebruiken.

 

Het programma

‘Change banking’ betekent vooral veel dóen. De financiële wereld kent op dit moment heel veel uitdagingen, en als Finance trainee kun je daar je tanden in zetten. Je vereenvoudigt bijvoorbeeld complexe modellen, analyseert het verleden en voorspelt de toekomstige situatie van ING. Adviezen die jij geeft hebben bijvoorbeeld te maken met de strategische positie van ING in de hypotheekmarkt. In een periode van drie jaar word je klaargestoomd tot strategische business partner en ga jij het hoger management van ING adviseren in belangrijke financiële kwesties. Vanaf dag één krijg je direct serieuze verantwoordelijkheid. Tijdens je eerste project, bijvoorbeeld bij Financial Accounting, leg je al bouwstenen voor je verdere carrière. Je tweede project kan op het vlak zijn van Management Accounting. Het is dan jouw taak om de mogelijkheden en de kosten van een product te analyseren. Na dit jaar ben je een hoop ervaring rijker en ga je aan de slag in een vaste functie waar je jouw kennis verder uitbreidt. Jouw persoonlijke voorkeuren en interesses zijn daarbij een belangrijk uitgangspunt. En laten we vooral niet vergeten te vermelden dat een avontuur in het buitenland tot de mogelijkheden behoort. Dat is niet alleen heel erg leuk om te doen, het is ook gewoon goed voor je ontwikkeling.

  

Wat bieden we je?

Natuurlijk bieden we je een uitstekend basissalaris, een 13e maand, vakantiegeld, een dijk van een opleidingspakket én een vast contract. Maar bovenal bieden we je dé kans om jouw ideeën over bankieren vorm te geven in een omgeving die daarvoor open staat  en zo bankieren nog makkelijker en transparanter te maken voor onze klanten. Samen met andere (internationale) trainees neem je deel aan global events, waardoor je al snel een groot netwerk opbouwt.

 

Als trainee word je begeleid door je lijnmanager, een HR coach en een Senior Manager in de rol van mentor. Zij coachen je, inspireren je, introduceren je in hun netwerk en delen hun kennis en inzichten.

 

Wat vragen we van jou?

·  Je hebt een universitair masterdiploma bij voorkeur in de studierichting Accountancy & Control, (Business) Economics, Finance, Business Administration of Bedrijfskunde

·  Je bent zeer geïnteresseerd in financiële dienstverlening, hebt een vernieuwende kijk op bankieren en een onvoorwaardelijke drive om jouw ideeën daarover te realiseren.

·  Tijdens je studie heb je (internationale) ervaring opgedaan in verschillende nevenactiviteiten.

·  Je bent enthousiast en hebt oog voor onze klanten en je collega’s.

·  Je hebt  maximaal twee jaar werkervaring.

 

Will you change banking?

Is je interesse gewekt? Solliciteer dan hier voor de oktober klas! (Wij raden je aan direct te solliciteren vanwege het aantal beschikbare plaatsen.)

 

Traineeship informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Locatie:

Opleidingsniveau:

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Meer traineeships

Traineeships