Traineeship Banking

Organisatie
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Dit traineeship is niet meer vacant.
Introductie

Jij bent net afgestudeerd en kan niet wachten om lekker aan de slag te gaan! Werken en leren tegelijk is voor jou de ideale combinatie, en waar kan dit nu beter dan tijdens ons Traineeship Banking?

Dit ben jij
  • HBO afgestudeerd en vol energie;
  • Je hebt geen werkervaring nodig, wij zorgen ervoor dat jij wordt klaargestoomd;
  • Reizen richting Amsterdam of Utrecht is voor jou geen probleem;
  • Je hebt interesse in de bancaire sector en wil hier zo snel mogelijk alles van weten.
Dit ga je doen

Tijdens het Traineeship Banking word jij opgeleid tot een echte Banking Professional. Leren, trainingen, workshops maar ook werken staan centraal tijdens het opleidingsprogramma. Na de eerste week(en) van jouw opleidingstraject start jij op opdracht bij één van onze opdrachtgevers. Zo ga je bijvoorbeeld als Klantadviseur Hypotheken aan de slag bij de ING, start jij als Junior CDD Analist bij de ABN AMRO of help je klanten met dagelijkse bankzaken bij de Rabobank. Om jouw route te bepalen ga je in gesprek met jouw Business Manager om zo te kijken wat het beste bij je past. Ontwikkeling staat bij ons voorop, hierom maken jullie ook samen een ontwikkelingsplan. Zodra je bij de bank aan de slag gaat ben je nog niet van ons af, je maakt samen met alle trainees deel uit van onze Octas Community en zal dan ook regelmatig contact hebben met je collega’s én met ons!

Dit bieden wij
  • Een jaarcontract met een salaris tussen de € 2.250 en € 2.500 euro bruto o.b.v. 36 uur;
  • Een op maat gemaakt persoonlijk ontwikkelingsplan; bij ons zit je nooit stil!
  • Goede balans tussen werk en privé: 25 vakantiedagen en goede pensioenregeling;
  • Een gaaf netwerk van leuke collega’s die je regelmatig tegenkomt op Octas events.
Dit zijn wij

Ben jij op zoek naar echte uitdagingen en avontuur? Wij detacheren onze deskundige professionals bij opdrachten die hun carrière met stappen vooruit brengt en hun nog beter maakt. Onze professionals werken bij organisaties als ABN AMRO, Rabobank, ING, RVO en Nationale Nederlanden. Wij helpen je deze (volgende) stap te maken!

Traineeship informatie

Organisatie: Octas

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: