Traineeship Retail Banking - Oktober 2016

ING

Traineeship informatie

Organisatie: ING

Locatie: Amsterdam.

Opleidingsniveau:

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Deze traineeship is niet meer vacant

How will you change banking? Ontdek het tijdens je Retail Banking traineeship

In het ING International Talent Programme creëer je in drie jaar tijd je eigen carrière binnen Retail Banking. Je leert meer over je vakgebied, de financiële dienstverlening en jezelf. Wil jij impact hebben op het financiële leven van bijna 9 miljoen klanten én op de bank van de toekomst? Ontdek dan nu hoe dat kan.

 

Waarom ING?

Bij ING weten we dat de bank van morgen een andere is dan die van vandaag. Onze klanten bepalen steeds vaker zelf waar en hoe ze onze financiële diensten willen gebruiken. Als trainee bij Retail Banking werk je elke dag aan de bank van morgen. Wij zijn continu bezig om onze dienstverlening te verbeteren door financiële zaken voor onze klanten eenvoudiger en transparanter maken. Daarbij werken we ook uiteraard op een ‘agile’ manier: teams met specialisten uit verschillende disciplines zijn daarbij van begin tot eind verantwoordelijk voor een concreet project. Daardoor kunnen we veel sneller op wensen van klanten reageren. We horen graag jouw ideeën hoe dat nog beter en sneller kan.

 

Het programma

‘Change banking’ betekent vooral veel dóen. Als trainee kun je bijvoorbeeld helpen bij het transparanter maken van onze hypotheken. Of meedenken over het product Sparen voor MKB-klanten. Je kan ook de organisatie van een groot evenement voor private banking klanten op je nemen.

Aan de hand van jouw interesses kun je voor je eerste rotatie jouw voorkeuren aangeven, waarna we samen een mooie startplek voor je vinden. Naast je eigen project werk je samen met andere trainees aan een groepsopdracht. Hierdoor ontdek je meerdere afdelingen van onze Retail Bank.

Je tweede rotatie mag je helemaal zelf regelen. Voor jou geen probleem, je hebt inmiddels al een aardig netwerk opgebouwd en je weet wat je wilt. Veel trainees kiezen in dit tweede halfjaar voor een project in het buitenland.

Na afronding van je tweede rotatie start je in je eerste echte functie, die ongeveer twee jaar duurt. Doel is om je kennis en vaardigheden verder te vergroten, bijvoorbeeld als Junior Marketeer, Change Manager, Junior Business Manager of Junior Consultant.

 

Wat bieden we je?

Natuurlijk bieden we je een uitstekend basissalaris, een 13e maand, vakantiegeld, een dijk van een opleidingspakket én een vast contract. Maar bovenal bieden we je dé kans om jouw ideeën over bankieren vorm te geven in een omgeving die daarvoor open staat en zo bankieren nog makkelijker en transparanter te maken voor onze klanten. Samen met andere (internationale) trainees neem je deel aan global events, waardoor je al snel een groot netwerk opbouwt. Ook krijg je de kans één van je projecten in het buitenland te doen. Want een half jaar in Madrid, Frankfurt of Milaan is behalve heel erg interessant ook gewoon goed voor je ontwikkeling.

 

Als trainee word je begeleid door je lijnmanager, een HR coach en een Senior Manager in de rol van mentor. Zij coachen je, inspireren je, introduceren je in hun netwerk en delen hun kennis en inzichten.

 

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt een universitair masterdiploma.
  • Je hebt maximaal twee jaar werkervaring.
  • Tijdens je studie heb je (internationale) ervaring opgedaan in verschillende nevenactiviteiten.
  • Je bent enthousiast  en hebt oog voor onze klanten en je collega’s.
  • Je bent zeer geïnteresseerd in financiële dienstverlening, hebt een vernieuwende kijk op bankieren en een onvoorwaardelijke drive om jouw ideeën daarover te realiseren.

 

Will you change banking?

Wil je meer weten over het programma, ervaringen van onze trainees en de sollicitatieprocedure? Kijk dan hier

 

Traineeship informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Locatie:

Opleidingsniveau:

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Meer traineeships

Traineeships