Traineeship Wholesale Banking - Oktober 2016

ING

Traineeship informatie

Organisatie: ING

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau:

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Deze traineeship is niet meer vacant

Ik werk aan een bank die grote klanten helpt nieuwe markten te veroveren

How will you change banking?

Max Maaskant - Trainee Wholesale Banking:
‘Vanuit een financiële studievereniging organiseerde ik de International Banking Cycle. Er deden negen banken aan mee en ik deed de case bij ING. Naar aanleiding daarvan nodigde ING mij uit voor een gesprek over een stage. Het klikte meteen. Een bank leek mij een hele goede leerschool en springplank voor een carrière. Een dikke week nadat ik mijn stage had afgerond, werd ik uitgenodigd voor een traineeship.’

Als wo-afgestudeerde is dit hét moment om bij ING te gaan werken. Om onze klanten hun eigen financiële toekomst te laten vormgeven, zoeken we namelijk gedreven talenten met een vernieuwende kijk op bankieren. Zoals Max, die als Wholesale Banking trainee onderzoekt welke innovatieve bedrijven in aanmerking komen voor onze financiering.

In het ING International Talent Programme creëer je in drie jaar tijd je eigen carrière binnen Retail of Wholesale Banking, Risk, IT of Finance. Je leert meer over je vakgebied en de financiële dienstverlening en enorm veel over jezelf.

Wil jij, net als Max, ook impact hebben op de bank van de toekomst? Ontdek dan jouw mogelijkheden op www.ING.nl/traineeship  of solliciteer direct voor Wholesale Banking traineeship.

Traineeship informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Locatie:

Opleidingsniveau:

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Meer traineeships

Traineeships