Traineeship Risk - April 2016

ING

Traineeship informatie

Organisatie: ING

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau:

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Deze traineeship is niet meer vacant

Ik werk aan een bank die alleen verantwoorde kredietrisico’s neemt

How will you change banking?

Kees Vermunt – Trainee Risk:
‘Na mijn opleiding Financiële Wiskunde aan de UvA (met een master Actuarial Science and Mathematical Science) heb ik gekozen voor een traineeship bij ING. Ik wilde mezelf nog niet op één vakgebied vastleggen, daarvoor heb ik een te brede interesse.

Ik had verwacht een meer corporate cultuur aan te treffen bij ING. Mannen in pak, enzo. Maar de sfeer is juist heel informeel en managers heel benaderbaar. Mensen nemen de tijd om dingen uit te leggen en luisteren ook echt naar starters.’

Als wo-afgestudeerde is dit hét moment om bij ING te gaan werken. Om onze klanten hun eigen financiële toekomst te laten vormgeven, zoeken we namelijk gedreven talenten met een vernieuwende kijk op bankieren. Zoals Kees, Risk trainee, die als trainee risico’s kwantificeert en analyseert en daarmee onze bank nog betrouwbaarder maakt.

In het ING International Talent Programme creëer je in drie jaar tijd je eigen carrière binnen Retail of Wholesale Banking, Risk, IT of Finance. Je leert meer over je vakgebied en de financiële dienstverlening en enorm veel over jezelf.

Wil jij, net als Kees, ook impact hebben op de bank van de toekomst? Ontdek dan jouw mogelijkheden via www.ING.nl/traineeship  of solliciteer direct voor het Risk Traineeship.

Traineeship informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Locatie:

Opleidingsniveau:

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Meer traineeships

Traineeships