Traineeship Retail Banking - oktober 2016

ING

Traineeship informatie

Organisatie: ING

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau:

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Deze traineeship is niet meer vacant

Ik werk aan een bank die mensen regisseur maakt van hun financiële situatie

How will you change banking?

Diede van Kasteren – Trainee Retail Banking:
‘Bij een bank werken? Dat nooit! Dat riep ik altijd tijdens mijn studie Internationale Bedrijfskunde (met master Finance & Investments), waar we regelmatig voorlichting over wholesale banking kregen. Retail banking kende ik helemaal niet. Toen ik er via via over hoorde, sprak die tak van het bankieren me wél meteen aan. Een traineeship Retail Banking vond ik toen niet zo’n gekke keus meer.

De sfeer bij ING spreekt me heel erg aan, dat was vanaf het begin direct zo. Je merkt aan alles dat dit een bank is die vooruit wil. Hier zitten mensen die iets anders willen dan de ‘oude bank’. Als je met die energie kunt werken, is dat echt top.'

Als wo-afgestudeerde is dit hét moment om bij ING te gaan werken. Om onze klanten hun eigen financiële toekomst te laten vormgeven, zoeken we namelijk gedreven talenten met een vernieuwende kijk op bankieren. Zoals Diede, die als Retail Banking trainee meewerkte aan het televisieprogramma ‘Hoeveel ben je waard?’.

In het ING International Talent Programme creëer je in drie jaar tijd je eigen carrière binnen Retail of Wholesale Banking, Risk, IT of Finance. Je leert meer over je vakgebied en de financiële dienstverlening en enorm veel over jezelf.

Wil jij, net als Diede, ook impact hebben op de bank van de toekomst? Ontdek dan jouw mogelijkheden op www.ING.nl/traineeship  of solliciteer direct voor het Retail Banking traineeship.

Traineeship informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Locatie:

Opleidingsniveau:

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Meer traineeships

Traineeships