Traineeship IT: oktober 2016

ING

Traineeship informatie

Organisatie: ING

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau:

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Deze traineeship is niet meer vacant

Ik werk aan een bank die met innovatieve technologie klanten service op maat biedt
How will you change banking?

Giuseppe d’Alessio – Trainee IT:
‘Ik kende ING als bank, niet als innovatieve IT-werkgever. Ik had nooit verwacht dat ING zo’n grote IT-afdeling heeft. Wereldwijd werken bij de bank 10.000 IT-professionals! Daar kwam ik achter toen ik in het kader van mijn master een tijd in Groningen studeerde en met recruiters van ING in contact kwam. Zij vertelden me hoe uitgebreid en complex de IT-activiteiten van de bank zijn. Het idee dat ik daar deel van uit kon maken, vond ik echt interessant. Zo kwam het dat ik, nadat ik mijn studie Computer Engineering aan de Universiteit van Salerno in Italië had afgerond, naar Nederland verhuisde.’

Als wo-afgestudeerde is dit hét moment om bij ING te gaan werken. Om onze klanten hun eigen financiële toekomst te laten vormgeven, zoeken we namelijk gedreven talenten met een vernieuwende kijk op bankieren. Zoals Giuseppe, IT trainee, die met data technologie een platform voor omnichannel analytics ontwikkelt.

In het ING International Talent Programme creëer je in drie jaar tijd je eigen carrière binnen Retail of Wholesale Banking, Risk, IT of Finance. Je leert meer over je vakgebied en de financiële dienstverlening en enorm veel over jezelf.

Wil jij, net als Giuseppe, ook impact hebben op de bank van de toekomst? Ontdek dan jouw mogelijkheden via www.ING.nl/traineeship  of solliciteer direct voor het IT traineeship.

Traineeship informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Locatie:

Opleidingsniveau:

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Meer traineeships

Traineeships