Traineeship Finance - Oktober 2016

ING

Traineeship informatie

Organisatie: ING

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau:

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Deze traineeship is niet meer vacant

Ik werk aan een bank die de controle over internationale transacties

optimaliseert
How will you change banking?

Nevena Andelkovic – Trainee Finance:
‘Met mijn master Financial Economics, die helemaal om bankieren draaide, was het niet meer dan logisch dat het mijn droom was om bij een bank te gaan werken. En dan het liefst bij een grote internationale bank in Nederland.

Het traineeship van ING sprak me het meest aan, omdat het het best doordachte traineeprogramma in de bankiersector is dat geheel in het Engels aangeboden wordt. En omdat er een echt Finance programma geboden wordt. Dat past het best bij mij.

Ook de inhoud van het programma is interessant, de trainingen die geboden worden én natuurlijk de cultuur van ING, internationaal en toch trouw aan de Nederlandse roots.´

Als wo-afgestudeerde is dit hét moment om bij ING te gaan werken. Om onze klanten hun eigen financiële toekomst te laten vormgeven, zoeken we namelijk gedreven talenten met een vernieuwende kijk op bankieren. Zoals Nevena, die als Finance trainee een raamwerk ontwerpt om internationale valutarekeningen te standaardiseren.

In het ING International Talent Programme creëer je in drie jaar tijd je eigen carrière binnen Retail of Wholesale Banking, Risk, IT of Finance. Je leert meer over je vakgebied en de financiële dienstverlening en enorm veel over jezelf.

Wil jij, net als Nevena ook impact hebben op de bank van de toekomst? Ontdek jouw mogelijkheden via www.ING.nl/traineeship of solliciteer direct voor het Finance traineeship.

Traineeship informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Locatie:

Opleidingsniveau:

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Meer traineeships

Traineeships