Traineeship Banking

Octas

Traineeship informatie

Organisatie: Octas

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Solliciteren

Introductie

Ben je net afgestudeerd en wil je je carrière binnen de financiële sector goed beginnen? In dit traineeship kun je ervaring opdoen in alle facetten van de financiële sector! Van bankieren in de bankhallen, tot adviseren over hypotheken, en van CDD analist tot accountmanager.

Dit ben jij

  • Hbo of wo afgestudeerd en vol energie. Je hebt geen werkervaring nodig voor deze rol;
  • W oonachtig in de randstad, jij gaat gemakkelijkvan Utrecht naar Amsterdam;
  • Je hebt interesse in de bancaire sector en een affiniteit met finance.

Dit ga je doen

Octas biedt jou de juiste opstap om een carrière binnen de financiële sector te realiseren. Tijdens dit traineeship ga jij dan ook volop aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling – je combineert jouw werk met het behalen van diverse WFTs. Je gaat aan de slag bij top opdrachtgevers zoals de ABN AMRO, Rabobank of de ING.

Wat voor werkzaamheden kun je verwachten? Samen met jou kijken we naar wat het beste bij jou past. Dit kan variëren van een adviserende rol in de bankhal tot een top startersfunctie binnen het vakgebied hypotheken. Een ding is zeker, wij zorgen altijd voor een passende uitdaging waarin jij je het beste kunt ontwikkelen. Om je binnen een jaar van starter tot banking professional te tillen krijg je de mogelijkheid volop trainingen te volgen. Samen met jouw persoonlijke Fieldmanager Kim maak jij bij aanvang een persoonlijk ontwikkelingsplan.

Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht. Verbinding creëren wij door meetups waar al onze professionals samen komen voor passende workshops en een gezellige borrel of diner. Wij helpen je tijdens deze events maar al te graag om in contact te komen met iemand die het Traineeship heeft gevolgd en een mooie vervolgstap heeft gemaakt. Jij bent onderdeel van onze trainee community. Dagje meekijken? Geen enkel probleem.


Dit bieden wij

  • Een jaarcontract met een salaris tussen de 2200-2300 euro o.b.v. 36 uur.
  • Volledige reiskostenvergoeding of een NS Businesscard.
  • Een op maat gemaakt persoonlijk ontwikkelingsplan; bij ons zit je nooit stil!
  • Goede balans tussen werk en privé: 26 vakantiedagen en goede pensioensregeling.
  • Een gaaf netwerk van leuke collega’s die je regelmatig zult tegenkomen op Octas Events.
  • Veel verschillende opdrachtgevers: aan ervaring binnen verschillende bedrijven en doorgroeimogelijkheden geen gebrek.

Dit zijn wij

Een snel groeiende detacheerder, gespecialiseerd in de bancaire sector. Met meer dan 150 professionals die werken bij klanten als ABN AMRO, ING, Rabobank, RVO en Nationale Nederlanden. Ons interne team, waarin jij je in no time onmisbaar gaat maken, werkt vanuit ons kantoor in Amsterdam Zuidoost en bestaat uit ongeveer 25 collega’s. Wij zijn een professionele en informele organisatie met een persoonlijke aanpak en korte lijnen. Ook hebben we een goed gevulde koelkast voor onze lunches en is onze directie altijd in voor een potje tafeltennis. Blink je ergens anders in uit? Helemaal goed, we houden wel van een nieuwe uitdaging!

Traineeship informatie

Organisatie: Organisatie: Octas

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Solliciteren

Meer traineeships

Traineeships