Traineeship Financiële Sector

TriFinance

Traineeship informatie

Organisatie: TriFinance

Locatie: Zwijndrecht

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Deze traineeship is niet meer vacant

Zoek jij ruimte voor jouw talent? Vind je het fijn als jij geprikkeld wordt om ambitieuze doelen te bereiken? En begrijp jij als geen ander dat je jouw carrière in eigen hand moet nemen? Als trainee bij TriFinance ontwikkel jij je samen met ons tot een van de beste consultants van jouw generatie. Ben je klaar voor deze uitdaging en beschikbaar per september 2019? Lees dan snel verder!

Een traineeship bij TriFinance

Bij TriFinance geven we jou als jonge professional de kans om je kennis en ondernemende kwaliteiten uit te bouwen en in te zetten in uiteenlopende projecten. Tijdens het traineeship doe je ervaring op bij verschillende organisaties in binnen- en buitenland. Uitdagende projecten worden gecombineerd met training, mentoring en career coaching; zo groei je binnen aanzienlijke tijd tot een evenwichtige consultant. Kortom, een kickstart voor jouw carrière! 

Jouw rol als trainee

Jouw rol is per project verschillend. Tijdens sommige projecten ben je verantwoordelijk voor de operationele invulling en in andere projecten heb je een meer strategische rol. Daarnaast word je ingezet op specifieke onderwerpen, zoals  ERP-implementaties, procesverbeteringen en data-analysetrajecten. Een match tussen projecten, jouw ambities en groei
TriFinance biedt jou de beste loopbaanbegeleiding die je kunt wensen. Het traineeship bestaat uit vier projecten die elk zes maanden duren. Na elk project wacht je een nieuwe uitdaging. Samen met je eigen mentor én career coach zorgen we ervoor dat de inhoud steeds in lijn ligt met jouw persoonlijke ambities. Deze ambities stellen we samen vast in ons “Living Me Inc.®” plan. Career coaching (gericht op persoonlijke groei als individu begeleid door een career coach) en mentoring (intensieve begeleiding op vakinhoud en soft skills) zijn hier een belangrijk onderdeel van.

Leren is toepassen

Wederkerigheid staat centraal binnen ons programma. Zo krijg je de kans om datgene wat je hebt geleerd meteen in de praktijk toe te passen. Daarnaast nodigen we je uit om zelf actief bij te dragen in het traineeship en de verdere ontwikkeling van onze organisatie.

Jouw profiel

Wie ben jij?

 • Je hebt een bachelor- of masterdiploma (in finance of gerelateerd)
 • Je zoekt de combinatie van cijfers en mensen (je zit het liefst niet de hele dag achter je computerscherm)
 • Bent benieuwd naar verschillende sectoren
 • Je zoekt continu nieuwe uitdagingen en houdt van afwisseling
 • Vrijheid schrikt jou niet af, maar laat jou floreren
 • Je hoeft geen ervaring te hebben opgedaan. Heb je dat wel? Dan zorgen we voor passende projecten die daarop verder bouwen. De projecten zijn maatwerk, afgestemd op jouw ambities!

Organisatie 

De internationale financiële consultant TriFinance heeft vestigingen in België, Nederland en Duitsland. Met onze acht honderd medewerkers hebben we expertise in huis voor elk aspect in finance en voor alle afdelingen die ermee te maken hebben. TriFinance werkt vooral voor grote en middelgrote ondernemingen in de industrie en de dienstensector, zowel voor banken, verzekeraars, asset managers, de (semi)publieke sector en non-profit.

TriFinance biedt professionals een platform. We zijn een netwerkorganisatie die jou de mogelijkheid geeft om kennis te delen en zo continu te groeien. Mensen stap voor stap verder brengen, daar draait het bij ons om. Oftewel, Furthering People for Better Performance in Do-How.

Aanbod 

Wat bieden wij jou?

 • Een goed startsalaris: €2450,- (bachelor) en €2750,- (master)
 • Lease auto die je ook privé mag rijden met tankpas
 • Vrij te besteden opleidingsbudget van €1500,-- (voor extra trainingen naast die in het traineeship)
 • Jaarcontract (met optie tot verlenging)
 • Onkostenvergoeding en telefoonvergoeding
 • Een internationale werkomgeving: je kan ook projecten doen met onze collega's in België en Duitsland
 • En tot slot, een pensioenregeling.

Benieuwd hoe jouw carrière bij TriFinance er uit kan zien? Neem dan contact op of solliciteer met jouw cv! De bootcamp start in september. Bij voorkeur stroom je in tijdens de bootcamp. In overleg is een ander moment ook mogelijk.

Een online assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Voor vragen kun je contact opnemen met:
Marline van Ginkel in Rotterdam via 088 - 022 70 00 of 06 - 22 07 93 84

Meer informatie en de ervaring van onze huidige finance trainees lees je op www.trifinance.nl/traineeship.

Traineeship informatie

Organisatie: Organisatie: TriFinance

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Meer traineeships

Traineeships