Traineeship | Financial Institutions | TriFinance

TriFinance

Traineeship informatie

Organisatie: TriFinance

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: HBO/WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Solliciteren

Student off, Trainee on!
Klaar met de studie, maar nog lang niet uitgeleerd! Je barst van de energie en vol enthousiasme wil je de financiële wereld ontdekken. Jouw ambitie: uitgroeien tot één van de beste consultants in de financiële sector van jouw generatie. Ben jij dit? En ben je klaar voor de stap van student naar trainee? Geef jouw loopbaan een vliegende start met het traineeship financiële sector van TriFinance!

Wat ga je doen als trainee?
Als trainee ben je in dienst bij TriFinance en voer je bij klanten uiteenlopende opdrachten uit binnen de expertisegebieden Risk & Compliance, Business Control en Business implementatie. Je gaat dus aan de slag in de kern van een financiële instelling! Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld:

 • Zorgdragen voor de vereiste rapportages van een bank conform de voorschriften van De Nederlandse Bank (DNB). Met jouw bijdrage zorg je voor Compliancy van de opdrachtgever.
 • Banken helpen bij het voorkomen van fraude en witwaspraktijken door het client onboarding proces te analyseren en advies te geven over verbeterpunten.
 • Zorgen, dat internationale betalingen correct en tijdig verwerkt worden. Jij zorgt, dat het betalingsverkeer blijft draaien.
 • Wensen van stakeholders concretiseren en vertalen naar rapportages, die vervolgens met de benodigde tooling gerealiseerd worden. Jij zorgt voor de correcte en volledige informatie voor een goede besturing van de bank.
 • Beoordelen (en waar nodig verbeteren) van de interne regelgeving binnen een bank, zodat de risico’s geminimaliseerd worden. Jij zorgt voor optimaal ingerichte governance processen.

Traineeship financiële sector
Na de zomer start de volgende groep trainees met hun tweejarige programma. Een programma waarin jij de hoofdrol speelt. Bij Trifinance komen medewerkers namelijk op de eerste plaats. Wij geloven, dat jouw ontwikkeling zorgt voor betere resultaten voor opdrachtgevers. “Furthering People for Better Performance in Do-How” noemen we dit binnen onze filosofie. Het volgende kun je verwachten gedurende het traineeship:

 • Een Business Bootcamp waarin je twee weken intensieve training krijgt in hard- en soft skills. Denk hierbij aan trainingen als The World of Banking, Personal Branding en Manage your assignment.
 • Verschillende gevarieerde opdrachten, zodat je een kijkje in de keuken krijgt bij verschillende financiële instellingen. Op deze manier kun je ontdekken wat echt bij je past.
 • Naast learning-on the job, word je begeleid in jouw ontwikkeling door gerichte en professionele training, coaching en mentoring. Dit doen we aan de hand van jouw persoonlijk ontwikkelplan.
 • Plezier! Klinkt best serieus allemaal, tot nu toe, toch? Maar wees gerust: we zorgen voor een soepele overgang van student naar trainee. We organiseren geregeld borrels, pizzasessies, sportmiddagen, inhoudelijke sessies en andere sociale activiteiten met collega’s. Plezier hebben en groeien worden bij TriFinance gecombineerd.

Jouw profiel 

 • Je bent (bijna) afgestudeerd op hbo of wo niveau in de richting economie, finance, IT, BI, BA, risk of business control
 • Je hebt interesse in de financiële sector
 • Je bent ambitieus en neemt de regie over jouw ontwikkeling
 • Je zoekt continu nieuwe uitdagingen en houdt van afwisseling
 • Je bent flexibel inzetbaar in de Randstad
 • Je bent 16 september beschikbaar om te starten. Eerder beschikbaar? Leuk! Laten we in het sollicitatieproces bespreken welke startdatum het beste past bij jouw zomerplannen. 

Organisatie

Het traineeship financiële sector is het traineeship van de Business Unit Financial Institutions. Financial Institutions is binnen TriFinance de unit, die zich richt op de financiële sector (banken, verzekeraars, fintech bedrijven, etc.) met advies en tijdelijke ondersteuning door Project Consultants. Onze Project Consultants werken in de kern van de financiële sector in de expertisegebieden Risk & Compliance, Business Control en Business implementatie met als doel de financiële sector toekomstbestendiger te maken. Op dit moment hebben we ruim 130 medewerkers in Nederland en België. Meer informatie over Financial Institutions vind je op www.trifinance.nl/fi 

Aanbod

Naast een professionele werkomgeving waarin jouw groei, ontwikkeling, afwisseling en plezier centraal staan kun je rekenen op het volgende arbeidsvoorwaardenpakket:

 • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar met de intentie dit om te zetten naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • Een startsalaris, dat afhankelijk is van jouw diploma. €  2.450,- p/mnd (bachelor) of € 2.750,- p/mnd (master).
 • Een lease auto met tankpas die je ook privé mag rijden
 • Een onkostenvergoeding en telefoonvergoeding van € 45,- per maand
 • Een opleidingsbudget dat je gedurende jouw traineeship kunt besteden aan externe opleidingen in het kader van jouw persoonlijk ontwikkelplan. Dit opleidingsbudget is een aanvulling op de diverse e-learnings, workshops, knowledge circles en trainingen van TriFinance en opdrachtgevers
 • 25 vakantiedagen per jaar
 • En tot slot (wellicht nog wat vroeg, maar niet onbelangrijk): een pensioenregeling.

Sollicitatieproces
Het sollicitatieproces bestaat uit een cv-check, twee gesprekken met vier verschillende medewerkers van TriFinance en een online assessment. 
Na ieder gesprek krijg je binnen drie werkdagen terugkoppeling, zodat je weet waar je aan toe bent.

Start sollicitatie
Ben je enthousiast geworden? Solliciteer hieronder. Als je vragen hebt, neem dan contact op met Evelien Reenalda, recruiter Financial Institutions, onder telefoonnummer 06 - 36 18 44 72. Of stuur een mail naar: evelien.reenalda@trifinance.nl

Traineeship informatie

Organisatie: Organisatie: TriFinance

Locatie:

Opleidingsniveau: HBO/WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Solliciteren

Meer traineeships

Traineeships