Traineeship Adviseur Dagelijkse Bankzaken – Leeuwarden

Octas

Traineeship informatie

Organisatie: Octas

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Deze traineeship is niet meer vacant

Functie

Als Adviseur Dagelijkse Bankzaken ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten – je bent het gezicht van de bank! Je adviseert en ondersteunt de klant met de meest uiteenlopende vragen met betrekking tot betalen, sparen, verzekeren en lenen. Jij weet als geen ander de klantbehoefte centraal te stellen en begeleidt de klant naar de juiste specialist voor de complexere dienstverlening.

De eerste 12 weken geef jij je carrière een kickstart door het interne opleidingstraject van deze Nederlandse grootbank. Dit biedt jou de onmisbare kennis voor de functie van Adviseur Dagelijkse Bankzaken, maar ook een uitstekende basis voor een toekomstige vervolgstap. Ben je leergierig en zeer servicegericht ingesteld? Dan is deze functie zeker iets voor jou!

Organisatie

Octas detacheert, werft en selecteert op een unieke wijze. Wij hebben op een zorgvuldige manier een groot netwerk opgebouwd en koppelen professionals aan toonaangevende bedrijven in de bancaire sector. Of beter gezegd: we verbinden mensen met elkaar. Als Young-Professional bij Octas krijg je de mogelijkheid om jouw kennis en talent in te zetten en te blijven ontwikkelen. Natuurlijk organiseren we ook Octas evenementen waar jij een super interessant netwerk kunt opbouwen.

Functie eisen

Als Young-Professional Adviseur Dagelijkse Bankzaken streef jij altijd naar een excellente dienstverlening. Je hebt een frisse blik en gaat het verschil maken in de snel veranderende financiële wereld. Bovendien heb jij de volgende kwaliteiten in huis:

• Je beschikt over een (bijna) afgeronde hbo- of wo opleiding;

• Je bent in het bezit van je Wft basis en bent bereid om nog meer Wft''s te behalen;

• Je woont in de buurt van Leeuwarden;

• Je bent supersnel beschikbaar;

• Je bent een Hospitality King (of Queen natuurlijk) en bent super leergierig.

Aanbod

Enthousiast geworden van de vacature Adviseur Dagelijkse Bankzaken? Dit is wat je van ons kan verwachten:

• Een uitdagende baan met een bruto maandsalaris van €2000,- op basis van 36 uur;

• Snelle doorgroeimogelijkheden en de mogelijk om op onze kosten nog andere wft's te behalen. Jij weet immers dat studeren al duur genoeg is! ;-)

• Octas kent een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en biedt individuele (project)begeleiding en deelname aan diverse Octas evenementen waar jij een super netwerk kunt opbouwen.

Meer over...

Langs komen? Tuurlijk, vinden we leuk! :) Solliciteren doe je door op de button 'solliciteren' te klikken en vervolgens je gegevens in te voeren. Petra neemt dan zo snel mogelijk contact met je op!

Traineeship informatie

Organisatie: Organisatie: Octas

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Meer traineeships

Traineeships