Traineeship Banking Professional Amsterdam – Rotterdam en Den Haag

Octas

Traineeship informatie

Organisatie: Octas

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Deze traineeship is niet meer vacant

Functie

Voor verschillende grote banken in de omgeving van Rotterdam en Den Haag zijn we per direct op zoek naar Starters en Young Professionals voor een Traineeship als Banking Professional! Je ontvangt klanten met een glimlach, staat ze telefonisch en face 2 face te woord en helpt bij de struggles van de dagelijkse bankzaken. Van het openen van een nieuwe rekening tot het sluiten van een reisverzekering, jij weet hier als professional straks alle ins en outs van.

Daarnaast mag je je bezighouden met diverse uitdagende projecten. Daarmee bouw je een goed CV op en ben je van veel toegevoegde waarde voor je klant.

Met jouw frisse blik maak jij hét verschil in de snel veranderende financiële wereld. Juist in deze sector is een groeiende behoefte aan jong talent zoals jij voor een goede band met de klanten. Door het bieden van uitstekende service en het creëren van vertrouwen, stel jij de klant centraal.

Organisatie

De focus ligt op ontwikkeling en dat betekent dus ook jóuw persoonlijke ontwikkeling. Jij als professional en jij als persoon, want dat is waar het om draait bij Octas. Wil jij een veelbelovende start van je carrière? Dan pak jij deze kans natuurlijk met 2 handen aan! Wil je meer informatie over ons, bekijk dan het onderstaande filmpje:

Functie eisen

Wat vragen we van jou?

  • Je heb ervaring met een dienstverlenende (bij)baan;
  • Een (bijna) afgeronde MBO4 of HBO-studie;
  • Je bent tussen de 32 en 36 uur beschikbaar;
  • Je bent leergierig en hebt de drive op korte termijn WFT's te behalen.

Aanbod

Enthousiast geworden om aan de slag te gaan als Banking Professional? Octas biedt jou de volgende voorwaarden:

  • Een bruto maandsalaris als start van € 1.900,-- , na het behalen van alle WFT's zal dit salaris omhoog gaan naar een bruto maandsalaris van € 2.100,-- o.b.v. 36 uur;
  • Een pensioenregeling bij STIPP en met mogelijkheid tot extra (maatwerk) opleidingen;
  • Deelname aan de kwartaalbijeenkomsten en de mogelijkheid om door te groeien bij verschillende banken in het zakelijke segment.

Meer over...

Ben jij dé kandidaat die wij zoeken? Solliciteer dan nu door op de button 'solliciteren' te klikken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Traineeship informatie

Organisatie: Organisatie: Octas

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Meer traineeships

Traineeships