ING Bootcamp traineeship experience

ING

Traineeship informatie

Organisatie: ING

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Deze traineeship is niet meer vacant

Benieuwd naar een traineeship bij ING?

Jump on en beleef onze Bootcamp traineeship experience!


Ben jij net zo dynamisch als de financiële sector? Heb je interesse in een traineeship en ben je benieuwd of onze cultuur bij jou past? One way to find out: doe mee aan de ING Bootcamp traineeship experience!


Wat gaan we doen?

Oké, hou je vast… de ING Bootcamp traineeship experience vindt plaats op donderdag 30 november en vrijdag 1 december in Amsterdam en wordt geopend door niemand minder dan Management Board Member Isabel Fernandez Niemann. Tijdens twee volle dagen willen we je inspireren met onze Think Forward strategie, dagen we je uit via diverse cases en proef je onze cultuur door te praten met (senior) managers en huidige trainees te ontmoeten.


Aan het eind van de Bootcamp weet je niet alleen hoe het voelt om bij ING te werken, maar ook alles over jouw track binnen het International Talent Programme: Wholesale Banking, Finance, IT, Retail Banking, Risk, Operations & Change of HR.


Genoeg over ons; wat verwachten wij van jou?

Dat je van tevoren voldoende slaapt, gezond eet en topfit aan de start verschijnt. Want om uit te blinken tijdens de ING Bootcamp heb je zowel intellectuele als sociale skills nodig. Je krijgt de kans om jouw individuele competenties te laten zien, maar teamspirit is voor ons minstens zo belangrijk.


Dit ben jij:

  • Een laatstejaars bachelor- of masterstudent aan een Nederlandse universiteit;
  • Analytisch vaardig en in staat om strategisch te denken en je visie te delen;
  • Creatief, klantgericht en met een echte ‘can-do’ mentaliteit;
  • In staat om je snel aan te passen aan een complexe, dynamische en internationale omgeving.
  • Sociaal, teamgericht en altijd in voor een feestje.


Ready to jump? Solliciteer dan direct en laat ons zien wat jij kan!


Hoe solliciteer je?

Vul het formulier in en upload jouw cv en motivatiebrief, waarin je uitlegt waarom jij wilt deelnemen aan de ING Bootcamp traineeship experience (beiden in het Engels). Let op: geef in het formulier ook aan naar welke (maximaal twee) track(s) jouw voorkeur uitgaat. Licht je keuze(s) toe in jouw motivatiebrief.


Pas jij in het plaatje dat wij zoeken, dan nodigen we je uit om een paar online assessments te maken. Bij een positief resultaat maken we graag kennis met je tijdens een persoonlijk interview. Deze interviews vinden plaats tussen maandag 30 oktober en vrijdag 10 november. Zorg dus dat je beschikbaar bent in deze periode. Uit de interviews selecteren wij de beste kandidaten voor deelname aan de ING Bootcamp.


Let op: de online assessments zijn onderdeel van de selectieprocedure voor het International Talent Programme. De resultaten blijven staan voor eventueel een toekomstige sollicitatie voor één van onze traineeships.


Sollicitatie deadline: zondag 29 oktober 2017

Don’t sleep on it: hoe eerder je solliciteert, hoe eerder je kunt starten met het selectieproces en hoe meer tijd je hebt voor het afronden van de online assessments en interviews.

Vragen?

Neem dan contact op met Jessie de Groot via Jessie.de.groot@ing.nl of 06 - 3089 6224. Whatsappen kan ook!


Traineeship informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Meer traineeships

Traineeships