Traineeship wonen bij ABN AMRO: een opleidingstraject voor jou?

Randstad

Traineeship informatie

Organisatie: Randstad

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: HBO

Arbeidsvoorwaarden:

Solliciteren
Traineeship wonen bij ABN AMRO: een opleidingstraject voor jou?

functieomschrijving

Vind jij zaken als de huizenmarkt, vastgoed en advies geven, bijzonder interessant? ABN AMRO heeft een opleidingstraject waarbij jij wordt opgeleid om binnen dit vakgebied aan de slag te gaan. Als HBO'er of WO'er doorloop jij als trainee dit traject in +- 1 jaar. Je kunt solliciteren als je zowel in Utrecht als in Amsterdam en omgeving woont. In beide plaatsen zijn mogelijkheden.

Als trainee doorloop je in een jaar tijd versneld de stappen van Adviseur Dagelijkse Bankzaken naar Hypotheekadviseur (bij ABN AMRO overigens Adviseur Wonen genoemd). Waar houd je je mee bezig? Met één van de belangrijkste momenten uit iemands leven, het kopen van een huis. Je maakt een complete inventarisatie, een financieringsplan en doorloopt alle stappen tot de acceptatie van de hypotheek.

Je start als Adviseur Dagelijkse Bankzaken in een bankfiliaal op een kantoor bij jou in de buurt. Na het eerste half jaar en het behalen van je drie wft's groei je door naar de afdeling Binnen jaar een zit je in ieder geval op een assistenten functie, afhankelijk van je ontwikkeling kan je ook snel richting de rol van hypotheek adviseur.

Wie ben jij?
Je bent een HBO/WO-er met analytisch inzicht en uitstekende communicatieve vaardigheden. Je hebt de drive om in zes maanden tijd Wft Basis, Schade en Consumptief krediet te halen en in de maanden daarna ook Wft Hypothecair krediet en Wft Vermogen. De woningmarkt staat niet stil, je moet je dan ook continue blijven ontwikkelen en je kennis up to date houden.

Wat bieden wij?
- Een uitdagende baan voor 36 uur
- We bieden dit traject aan in omgeving Amsterdam en Utrecht
- Goede begeleiding vanuit Randstad en ABN AMRO Bank
- Detacheren via Randstad Banking &Insurance
- Een startsalaris van 12,08 per uur, na 2 wft's 12,43 en na 3 wft's 13,53.

Zou je graag bij de ABN AMRO Bank willen werken? Solliciteer dan direct met jouw motivatie en up-to-date cv met foto via de button onderaan.

Meer weten over Randstad Banking & Insurance? Kijk dan op randstad.nl/banking-insurance of loop op donderdag eens langs bij ons kantoor in de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Traineeship informatie

Organisatie: Organisatie: Randstad

Locatie:

Opleidingsniveau: HBO

Arbeidsvoorwaarden:

Solliciteren

Meer traineeships

Traineeships