Traineeship - Retail Banking Oktober 2017

ING

Traineeship informatie

Organisatie: ING

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Deze traineeship is niet meer vacant

De bancaire wereld verandert sneller dan ooit. Jij kunt onderdeel worden van ons Retail Banking traineeship om de best mogelijke internationale ervaring op te doen
In het ING International Talent Programme creëer je invier jaar tijd je eigen carrière binnen Retail Banking. Je leert meer over je vakgebied, de financiële dienstverlening en jezelf. Wil jij impact hebben op het financiële leven van bijna 9 miljoen klanten én op de bank van de toekomst? Ontdek dan nu hoe dat kan!

Waarom ING?
Bij ING weten we dat de bank van morgen een andere is dan die van vandaag. Onze klanten bepalen steeds vaker zelf waar en hoe ze onze financiële diensten willen gebruiken. Als trainee bij Retail Banking werk je elke dag aan de bank van morgen. Wij zijn continu bezig om onze dienstverlening te verbeteren door financiële zaken voor onze klanten eenvoudiger en transparanter maken. Daarbij werken we ook uiteraard op een ‘agile’ manier: teams met specialisten uit verschillende disciplines zijn daarbij van begin tot eind verantwoordelijk voor een bepaalde purpose. Daardoor kunnen we veel sneller op wensen van klanten reageren. We horen graag jouw ideeën hoe dat nog beter en sneller kan.

Het programma
‘Change banking’ betekent vooral veel dóen. Als Retail Banking trainee maak je direct impact op een groot aantal klanten. Als trainee kun je bijvoorbeeld helpen bij het transparanter maken van onze hypotheken. Wil je als associate aan de slag, een commerciële rol binnen Grootzakelijk? Dat kan ook. Of je neemt de organisatie van een groot evenement voor Private Banking klanten op je. Natuurlijk kun je ook binnen het Social Media Team werken aan het vergroten van de impact van onze online ING Community. Aan de hand van jouw interesses kun je voor je eerste rotatie jouw voorkeuren aangeven, waarna we samen een mooie startplek voor je vinden. Naast je eigen opdracht werk je samen met andere trainees aan een groepsopdracht. Hierdoor ontdek je meerdere afdelingen van onze Retail Bank.
Je tweede rotatie mag je helemaal zelf regelen. Voor jou geen probleem, je hebt inmiddels al een aardig netwerk opgebouwd en je weet wat je wilt. Veel trainees kiezen in dit tweede halfjaar voor een rotatie in het buitenland.
Na afronding van je tweede rotatie start je in je eerste echte functie, die ongeveer twee jaar duurt. Doel is om je kennis en vaardigheden verder te vergroten,bijvoorbeeld als Customer Journey Expert, Product Owner, Associate of Lending Specialist (binnen Grootzakelijk).

Wat bieden we je?
Natuurlijk bieden we je voor dit traineeship (startersfunctie) een uitstekend basissalaris, een 13e maand, vakantiegeld, een dijk van een opleidingspakket én een vast contract. Maar bovenal bieden we je dé kans om jouw ideeën over bankieren vorm te geven in een omgeving die daarvoor open staat en zo bankieren nog makkelijker en transparanter te maken voor onze klanten. Samen met andere (internationale) trainees neem je deel aan global events, waardoor je al snel een groot netwerk opbouwt. Ook krijg je de kans één van je projecten in het buitenland te doen. Want een half jaar in Madrid, Frankfurt of Milaan is behalve heel erg interessant ook gewoon goed voor je ontwikkeling.

Als trainee word je begeleid door je lijnmanager, een HR coach en een Senior Manager in de rol van mentor. Zij coachen je, inspireren je, introduceren je in hun netwerk en delen hun kennis en inzichten.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt een universitair masterdiploma.
  • Je bent zeer geïnteresseerd in financiële dienstverlening, hebt een vernieuwende kijk op bankieren en een onvoorwaardelijke drive om jouw ideeën daarover te realiseren.
  • Tijdens je studie heb je (internationale) ervaring opgedaan in verschillende nevenactiviteiten.
  • Je bent enthousiasten hebt oog voor onze klanten en je collega’s.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands.

Ontdek de wereld van agile werken
Kom meer te weten over het ITP programma , de ervaringen van onze trainees en de selectieprocedure .

Graag ontvangen we jouw volledige sollicitatie bestaande uit CV, motivatievragen en cijferlijsten (Bachelor en Master tot nu toe) in het Engels.

Sollicitatiedeadline: 13 augustus 2017

Let op: De resultaten van de sollicitatieprocedure blijven staan voor een volgende sollicitatie voor één van onze andere traineeships. Dit betekent dat je niet nogmaals kunt solliciteren wanneer je één van de stappen niet haalt.

Voor vragen kan je contact opnemen via de getoonde contactgegevens of via WhatsApp.

Traineeship informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Meer traineeships

Traineeships