Traineeship - Risk Management Oktober 2017

ING

Traineeship informatie

Organisatie: ING

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Deze traineeship is niet meer vacant

De bancaire wereld verandert sneller dan ooit. Jij kunt onderdeel worden van ons Risk Management traineeship om de best mogelijke internationale ervaring op te doen

In het ING International Talent Programme creëer je in vier jaar tijd je eigen carrière binnen Risk management. Je leert meer over je vakgebied, de financiële dienstverlening en jezelf. Wil jij impact hebben op het financiële leven van bijna 9 miljoen klanten én op de bank van de toekomst? Ontdek dan nu hoe dat kan.

Waarom ING?

De bancaire wereld verandert sneller dan ooit. Daarom verbreden we bij ING altijd onze horizon. Onze mensen hebben een ‘forward-thinking mentality’, een sterke ‘can-do spirit’ en we krijgen er energie van in een agile omgeving te werken. Ons traineeship geeft je de best mogelijke internationale ervaring! Wil jij meer weten over ons International Talent Programme? Jump on.

Ontdek je mogelijkheden en vind de richting die bij jou past!

Het programma

‘Change banking’ betekent vooral veel dóen. De financiële wereld kent op dit moment vele uitdagingen en als Risk Management trainee heb je daarin een belangrijke rol. De uitkomsten van de analyses die je maakt, meestal in opdracht van Retail en Wholesale Banking, hebben invloed op onze bedrijfsresultaten en op de risico’s die gelopen worden. Je staat dan ook stevig in je schoenen en durft op te komen voor jouw beslissingen.

In je eerste jaar (het zogenoemde rotatiejaar) ga je aan de slag in projecten op het gebied van Credit & Trading Risk, Balance Sheet Risk of Risk Services. Je hebt vanaf dag één veel verantwoordelijkheden in je functie. Bij je tweede rotatie heb je alle vrijheid die zelf te bepalen, je kunt die bijvoorbeeld heel goed in het buitenland doen. Na dit veelzijdige eerste jaar ga je actief op zoek naar een vaste functie. Jouw persoonlijke voorkeuren en interesses zijn daarbij een belangrijk uitgangspunt. Vanuit deze functie groei je door naar een specialistenrol met bredere verantwoordelijkheden.

Wat bieden we je?

Natuurlijk bieden we je voor dit traineeship (startersfunctie) een uitstekend basissalaris, een 13e maand, vakantiegeld, een dijk van een opleidingspakket (bijvoorbeeld je CFA) én een vast contract. Bij ons krijg je de kans om je talent in te zetten waar het ertoe doet: in het hart van de bank. Jouw analyses en adviezen leiden tot een weloverwogen risicoprofiel dat de bank in staat stelt een gezonde winst te behalen, maar bovenal het geld van onze klanten nu en in de toekomst veilig stelt. Samen met andere (internationale) trainees neem je deel aan global events, waardoor je al snel een groot netwerk opbouwt. Ook een internationaal avontuur behoort tot de mogelijkheden. Dat is niet alleen heel erg leuk om te doen, het is ook gewoon goed voor je ontwikkeling.

Als trainee word je begeleid door je lijnmanager, een HR coach en een Senior Manager in de rol van mentor. Zij coachen je, inspireren je, introduceren je in hun netwerk en delen hun kennis en inzichten.

Wat vragen we van jou?

·Je hebt een universitair masterdiploma bij voorkeur in de studierichting: Econometrie, Economie, (Quantitative) Finance, (studies in Wiskunde, Engineering en Natuurkunde zijn ook mogelijk).

·Je hebt interesse in financiële dienstverlening, een vernieuwende kijk op bankieren en een onvoorwaardelijke drive om jouw ideeën daarover te realiseren.

·Tijdens je studie heb je (internationale) ervaring opgedaan in verschillende nevenactiviteiten.

·Je bent enthousiast en hebt oog voor onze klanten en je collega’s.

Ontdek de wereld van agile werken

Kom meer te weten over hetITP programma,de ervaringen van onze traineesende selectieprocedure.

Graag ontvangen we jouw volledige sollicitatie bestaande uit CV, motivatievragen en cijferlijsten (Bachelor en Master tot nu toe) in het Engels.

Let op: De resultaten van de sollicitatieprocedure blijven staan voor een volgende sollicitatie voor één van onze andere traineeships. Dit betekent dat je niet nogmaals kunt solliciteren wanneer je één van de stappen niet haalt.

Sollicitatiedeadline: donderdag 17 augustus 2017

Voor vragen kan je contact opnemen via de getoonde contactgegevens of via WhatsApp.

Traineeship informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Meer traineeships

Traineeships