Traineeship Banking Professional

Octas

Traineeship informatie

Organisatie: Octas

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Deze traineeship is niet meer vacant

Functie

Wie hoog wilt bouwen, moet zorgen voor een stevig fundament en daar gaan wij jou bij helpen! Want vanaf dag één krijg je veel verantwoordelijkheid en werk je met realistische targets. Als klantcontactmedewerker sta je namelijk in direct contact met de klant en ben jij het visitekaartje voor de bank. Zo leer je op effectieve wijze de financiële producten, bedrijfsprocessen, systemen en bedrijfscultuur kennen.

Kortom: een veelzijdige functie waarbij je veel leert op het gebied van financiële producten zoals hypotheken, betaal en spaar, verzekerings- en beleggingsproducten. Je zal je bezig gaan houden met het geven van informatie aan nieuwe en bestaande klanten omtrent deze financiële producten. Deze startersfunctie is voor minimaal één jaar en kan worden verlengd tot twee jaar, waarna er vele deuren voor jou open zullen gaan.

Organisatie

Wil jij jouw expertise van de financiële sector inzetten voor een opdracht of baan bij top werkgevers binnen de bank- en verzekeringsbranche? Dát kan professioneel, persoonlijk en betrokken, met Octas. Octas detacheert, werft en selecteert in de financiële sector. Klanten zijn tevreden door onze pro-actieve werkwijze en kwalitatieve inzet van professionals. Tijdens de opdrachten gaan zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hand in hand met persoonlijke ontwikkeling en kwaliteit. Hierdoor werken Octas professionals gecommitteerd en met veel plezier in het bankwezen.

Functie eisen

Als Trainee Banking Professional voldoe je aan de volgende eisen:

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding en bent dienstverlenend ingesteld;
  • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring (bijbaan) in een klantgerichte functie;
  • Je bent fulltime (36 tot 40 uur) en flexibel beschikbaar om diverse diensten in te vullen, waaronder ’s avonds en in het weekend.

Aanbod

Voor deze functie bieden we je de volgende voorwaarden:

  • Je kan per 1 mei starten, bij de ABN AMRO Bank in Amersfoort of Amsterdam
  • Als starter bieden wij jou een bruto maandsalaris dat ligt tussen de € 2.100 en € 2.600 o.b.v. een 36 urige werkweek.
  • Daarnaast kent Octas een verplichte pensioenregeling bij Stipp, een marktconforme reisvergoeding, opleidingsmogelijkheden en aandacht voor persoonlijke ontwikkelingen.

We bieden natuurlijk nog veel meer, we kunnen daarom ook niet wachten om je te ontmoeten!


Meer over...

Solliciteren doe je door op de button 'solliciteren' te klikken en vervolgens je gegevens in te voeren. Eén van onze recruiters neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Traineeship informatie

Organisatie: Organisatie: Octas

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Meer traineeships

Traineeships