Traineeship De Nieuwe Financieel Professional®

Welten

Traineeship informatie

Organisatie: Welten

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Deze traineeship is niet meer vacant

Functie

Wil jij je breed oriënteren in de financiële dienstverlening en tegelijk de kennis en vaardigheden opdoen die van financieel professionals anno nu wordt gevraagd? Dan is het Traineeship De Nieuwe Financieel Professional jou op het lijf geschreven!

De financiële wereld staat op zijn kop. Razendsnelle digitalisering, nieuwe wetgeving en zelfstandige en kritische consumenten zorgen ervoor dat de oude manier van werken overboord moet. De Nieuwe Financieel Professional is deskundig, integer, energiek, sociaal en communicatief vaardig en voelt zich thuis in een digitale wereld. Spreekt dit jou aan en heb je het lef en de ambitie om voorop te lopen in een snel veranderende sector? Dan is Welten jouw ideale startpunt!

Het Traineeship

Het Traineeship De Nieuwe Financiële professional is erop gericht je te laten kennismaken met verschillende - zowel zakelijke als particuliere - vakgebieden binnen de financiële dienstverlening. Denk bijvoorbeeld aan retail banking, hypotheken, financieringen, verzekeringen en pensioen. Zo ontdek je wat jou het beste ligt en waar je naartoe wilt groeien!

Het Traineeship start je met een twee weken durend opleidingstraject. Daarin doorloop je vakinhoudelijke opleidingen (Wft’s) die je nodig hebt om als financieel professional te kunnen werken. Na de eerste twee weken ga je aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Dat zijn allemaal landelijk bekende merken in de financiële dienstverlening. Binnen het Traineeship is er ook speciale aandacht voor de sociale en digitale vaardigheden die je nodig hebt om in deze tijd een succesvolle financieel professional te worden.

Wat kan je van Welten verwachten?
 • Afwisselende opdrachten met volop doorgroeimogelijkheden
 • Onbeperkte opleidingsmogelijkheden die zijn afgestemd op jouw ambities en talenten
 • Gezellige borrels, masterclasses en events
 • Actief netwerk in de financiële sector
 • Een marktconform salaris, 25 vakantiedagen en een leaseauto of reiskostenvergoeding

Wat moet je in huis hebben?
 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding
 • Interesse in de financiële dienstverlening
 • De flexibiliteit om snel te schakelen tussen de diversiteit aan interim-opdrachten
 • Sterke communicatieve vaardigheden en inlevingsvermogen
 • De drive om je te blijven ontwikkelen
 • Rijbewijs B

Interesse?

Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop, wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op. Bel voor meer informatie over deze functie of over het werken bij Welten met onze recruiters (telefoonnummer 088-8288880).

Functie locatie

Heel Nederland

Contactpersoon

Tobias Ijsveld

Traineeship informatie

Organisatie: Organisatie: Welten

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Meer traineeships

Traineeships