Traineeship Financieel Advies

Studelta

Traineeship informatie

Organisatie: Studelta

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau:

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Deze traineeship is niet meer vacant

Jouw uitdaging

Grijp nu de kans om jouw adviestalent in de praktijk te brengen en werk zo mee aan een duurzame, klantgerichte toekomst van de financiële sector!

Functieomschrijving

Wij zijn ervan overtuigd dat talent vooral zit in de waarden en drijfveren die je meebrengt. Een Studelta talent wil zichzelf ontwikkelen en een verschil maken bij zijn of haar toekomstig werkgever. Herken jij jezelf hierin en krijg jij energie van klanten adviseren bij een vooruitstrevende financiële instelling? Lees dan verder, wij hebben regelmatig interessante vacatures voor talenten die verder willen in het adviseurs-vak!

Als Junior Adviseur werk je in de dynamische financiële sector, waarin je veel zult leren over verschillende financiële producten of diensten, maar vooral over hoe je klanten benadert en behoeften verkent voor een goede financiële oplossing. Je bent verantwoordelijk voor het leveren van maatwerk richting de klant over bijvoorbeeld betaalrekeningen, verzekeringen of hypotheken. In deze baan heb je dagelijks contact met klanten, je inventariseert hun behoefte en adviseert hen over producten of wanneer zij bijvoorbeeld in serieuze betalingsproblemen zijn gekomen. Het is belangrijk dat je de juiste gesprekstechnieken toepast om de klant optimaal te kunnen helpen met hun vraag. Je zult daarnaast contact hebben met verschillende afdelingen en stakeholders waardoor je veel gaat zien van de organisatie. Je denkt actief mee over het verbeteren van verschillende processen. Je wordt intensief begeleidt, volgt opleidingen en denkt mee over diverse strategische thema’s.

Wat bieden we je:

 • Een baan binnen een afdeling waar een collegiale sfeer heerst;
 • Je gaat je verdiepen in verschillende financiële producten;
 • In korte tijd ga je veel leren, zowel inhoudelijk als persoonlijk;
 • De mogelijkheid tot het halen van vakbekwaamheidsdiploma’s die binnen een financiële instelling zijn vereist;
 • Veel ruimte voor initiatief en eigen inbreng;
 • Mogelijkheid tot in diensttreding bij de opdrachtgever.

Wat vragen we van je:

 • Je bent HBO afgestudeerd in bij voorkeur een economische richting (zoals MER, Commerciele Economie) met maximaal 3 jaar werkervaring;
 • Je ben doortastend en empathisch, een sterke persoonlijkheid is in deze rol van belang;
 • Je hebt een eigen mening, toont initiatief en maakt graag het verschil;
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met de financiële sector;
 • Je hebt uitgebreide ervaring met (telefonisch) klantcontact opgedaan in een eerdere bijbaan of stage en hebt een passie om de klant voorop te stellen;
 • Je beschikt in ieder geval over een WFT Basis-diploma (aanvullend Schade, Woningfinanciering of Vermogen diploma is een pre);
 • Je staat te springen om klanten verder te helpen!

Omschrijving werkgever:

Er waait een frisse wind door de financiële dienstverlening. Klantgerichtheid, openheid en transparantie staan hoog op de agenda. Veel financiële instellingen zoeken naar inventieve en effectieve oplossingen om hun positie in de markt te behouden. Verschillende van onze opdrachtgevers, zoals landelijke hypotheekverstrekkers, trustkantoren en toonaangevende banken en verzekeraars willen daarom jong talent aan zich binden om verandering in hun organisatie teweeg te brengen. Regelmatig zijn wij daarom op zoek naar ambitieus talent met interesse en een ambitie in deze dynamische sector.

Geïnteresseerd?

Studelta biedt verschillende mogelijkheden binnen de financiële sector. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Neem dan contact met op via onderstaand nummer!

Contactpersoon bij deze vacature:

Carmen van Rijnbach
Telefoon: 06 41 39 05 82
Vragen over deze vacature? Stuur mij een e-mail

Traineeship informatie

Organisatie: Organisatie: Studelta

Locatie:

Opleidingsniveau:

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Meer traineeships

Traineeships