HBO Stage team Ondernemen

Organisatie
Locatie
Utrecht
Opleidingsniveau
HBO
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant
Zo ziet jouw baan eruit

Zoek jij vanuit jouw HBO opleiding een mooie, leerzame en uitdagende stage waarmee je impact kunt maken? Lees snel verder!

Zo ziet jouw stage eruit
Binnen de Hub Ondernemen dienen wij periodiek de waarde van onze onderpanden te monitoren. Hiervoor zijn meerdere opties mogelijk, waarvan 1 een periodieke indexatie is. Jouw concrete opdracht wordt om te analyseren en te adviseren over hoe dit op korte termijn het beste geïmplementeerd kan worden en je leidt deze implementatie ook. Daarnaast geef je adviezen en suggesties voor de lange termijn. Je onderzoekt tevens wat de impact is op huidig beleid en werkinstructies.

Deze uitdagende stageplaats bij de vierde en meeste maatschappelijke bank van Nederland, is een uitgelezen kans om ervaring op te doen en je netwerk te verbreden.

Over Hub Ondernemen
Wij brengen ondernemers vrijheid en persoonlijk geluk, dat is het doel van de Hub Ondernemen. Jij doorloopt jouw stage binnen het klantreisteam dat end to end verantwoordelijk is voor de klantreis voor alle bankgedreven beheerprocessen. Dit met de daarbij behorende modellen, data en policies. Kortom: het fundament van de zakelijke portefeuille. Het doel van dit team is zorgen voor een 9+ klantervaring tegen gelijkblijvende of lagere kosten. Waarbij er blijvende aandacht is voor verantwoord kredietbeheer en het bijstaan van onze klanten, ook als het even tegenzit.

Jouw kwaliteiten
Je bent eager en zelfstartend. Je bent in staat om in team verband deze opdracht uit te voeren waar jij in de lead bent. Je hebt affiniteit met data analyse en IT ontwikkeling. Je bent analytisch sterk en kunt goed samenwerken. Je bent daadkrachtig en hebt executiekracht.

Je volgt een HBO opleiding in de richting van economie, data of een andere passende opleiding.

Startdatum en locatie
De stageperiode betreft vijf tot zes maanden. De begin- en einddatum zijn, evenals het aantal uren per week (minimaal 32), in overleg. Ons hoofdkantoor in gevestigd in Utrecht en goed bereikbaar met het OV.

Dit krijg jij van ons
Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief, een stimulerende werkomgeving en gelegenheid om voorbij de grenzen van je stageopdracht te kijken. Uiteraard ontvang je ook een aantrekkelijke stagevergoeding (600 euro per maand obv 36uur) en reisvergoeding als je geen vaste OV vergoeding ontvangt.

Solliciteren?
We nodigen je van harte uit om te solliciteren. En alvast één gouden tip: wees jezelf. Wij omarmen de diversiteit van al onze collega’s en zijn oprecht benieuwd naar jou. Vragen over de stage? Stel ze aan Evert van Wijhe, product owner, via evert.vanwijhe@devolksbank.nl of Manon Beke, cluster lead, via manon.beke@devolksbank.nl . Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Nikki Gunnink, recruiter, via nikki.gunnink@devolksbank.nl

Stage informatie

Organisatie: de Volksbank

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: HBO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages