Corporate Marketing

Organisatie
Opleidingsniveau
Periode
Type
Vergoeding
Onbekend
Deze stage is niet meer vacant

Stagiair(e) Corporate Marketing

Standplaats:'s-Hertogenbosch

Van Lanschot is de oudste onafhankelijke bank van Nederland met een geschiedenis die teruggaat tot 1737. Wij bieden full service dienstverlening aan vermogende particulieren in Nederland en België en aan ondernemers en hun ondernemingen. Van Lanschot staat voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Daarin staan advisering, persoonlijke service en maatwerk centraal. De belangen van de cliënt staan voorop bij onze dienstverlening. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen blijven wij investeren in de vakbekwaamheid en de deskundigheid van onze medewerkers.

Voor de afdeling Corporate Marketing zijn wij op zoek naar een stagiair(e) marketingcommunicatie. Op de afdeling werken vijf medewerkers, een merkmanager en teamleider, een manager huisstijl & copy, twee marktonderzoekers en een adviseur marketingcommunicatie. Je stagebegeleider is Regina van Hoof, merkmanager en teamleider.

Wat ga je bij Van Lanschot doen?
Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn:

 • Het ondersteunen bij diverse marketingservices: in banen leiden van zowel interne als externe communicatie, aanleveren van advertenties en logo’s, voorbereiden van mailingbestanden, aanvragen van mailings).
 • Onderhouden van contacten met collega’s op kantoren/interne opdrachtgevers, gemeentelijke instanties, dtp-bureau.
 • Het onderhouden van www.vanlanschotinbeeld.nl, de portal voor de huisstijlrichtlijnen en de beeldenbank.
 • Ondersteunen bij de ontwikkeling van nieuwe marketingcommunicatiemiddelen op wwww.vanlanschotinbeeld.nl.
 • Diverse administratieve werkzaamheden waaronder bijhouden van (groeps)agenda, maken van afspraken, archiveren, onderhouden van interne contacten met o.a. postkamer, archiveren.

Het gaat om een meewerkstage van (maximaal) een halfjaar. De ingangsdatum is zo spoedig mogelijk.

Herken jij je in dit Van Lanschot profiel?
Wij zijn op zoek naar een gedreven hbo-student die de meewerkstage beschouwt als een periode om in de breedte zicht te krijgen op het vak marketingcommunicatie. En die de eigen capaciteiten als inzet gebruikt om er een succesvolle meewerkstage van te maken.

Werken bij Van Lanschot betekent dat je je herkent in onze kernwaarden: onafhankelijk, betrokken, deskundig en gedreven.

 • Je toont betrokkenheid bij je werk en je collega’s.
 • Je stelt het belang van je interne klanten voorop.
 • Je bent accuraat en goed georganiseerd.
 • Je denkt pro-actief.
 • Je werkt nauwkeurig.
 • Je beschikt over kennis van Office (Word, Excel en PowerPoint) en Acrobat (Reader/Standard).

Ben je geïnteresseerd?
Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie kun je bellen met Marika van Dooren, manager huisstijl en copy, telefoon (073) 548 32 71, of Jeroen Polman, adviseur marketingcommunicatie, telefoon (073) 548 32 87.

Hier kun je direct solliciteren.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: Van Lanschot

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages