Afstudeerstage HBO ICT - browsertesting

Organisatie
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant
Zo ziet jouw baan eruit

Volg jij een IT-gerelateerde opleiding en wil je graag werkervaring opdoen binnen een professionele IT-organisatie? Wij zoeken een stagiair(e) voor bij het mijn-klant team van de Volksbank in Den Bosch. Met deze stage draag je bij aan diverse vraagstukken. Interesse? Lees dan snel verder!

Een IT-bedrijf met de blik op de toekomst, dat zijn wij. Wij zorgen dat miljoenen mensen altijd en overal kunnen betalen en sparen of geld kunnen lenen om hun ambities waar te maken. Met ervaren professionals, jonge pioniers en managers zonder stropdassen werken wij hard om resultaten te behalen en vieren we onze successen. Met Bossche bollen natuurlijk, want we koesteren onze standplaats Den Bosch.

Je gaat werken binnen één van de scrum teams van de Tech organisatie. De software die we hier ontwikkelen, wordt door honderdduizenden mensen gebruikt. Denk aan een digitale mijn-omgeving waar onze klanten hun financiele zaken kunnen regelen of de chatfunctie met een medewerker van het team klantcontact. Het resultaat van de stageopdracht zal dus ook uiteindelijk gebruikt gaan worden door onze honderdduizenden eindgebruikers.

Jouw verantwoordelijkheden

Bij het mijn-klant team dragen we zorg voor de frontend van het inloggen en de mijn-omgeving. Nu hebben we het probleem dat onze klanten dusdanig veel verschillende browsers gebruiken, we nooit kunnen garanderen dat onze frontend applicatie werkt op alle verschillende browsers. Daarnaast hebben we een multi-merk structuur waarbij we moeten garanderen dat het voor alle vier onze merken werkt. Natuurlijk hebben we integratietesten, maar omdat voorkomen beter is dan genezen hebben we de volgende twee vragen opgesteld:

  • Hoe kunnen we garanderen dat de meest gebruikte browsers de laatste twee versies werkt voor al onze vier de merken?
  • Wat is de laagste versie van de 4 belangrijkste browsers waarbij de integration tests blijven slagen?

Met de uitkomst van deze resultaten willen we een melding tonen op de inlogpagina aan gebruikers die een verouderde browserversie hebben met daarin de boodschap dat in de nabije toekomst de pagina niet meer zal werken. Dit voorkomt een overspoelde helpdesk en creeert begrip vanuit onze eindgebruikers.

Jouw kwaliteiten
Je bent leergierig en wil dan ook alle ins en outs leren van IT binnen een complexe, zakelijke omgeving. Je staat open voor feedback, durft vragen te stellen en toont hierin initiatief. Zo ontwikkel jij je stap voor stap tot een vakbekwame developer. Verder heb je affiniteit met Angular en Cucumber en ben je niet bang om contact op te zoeken met andere teams.

Wat krijg je van ons?
Uiteraard krijg je een aantrekkelijke stagevergoeding van 600 euro per maand o.b.v. 36 uur. Er is volop gelegenheid om te leren en jezelf te ontwikkelen en verder te kijken dan de grenzen van je stage(opdracht).

Word jij onze nieuwe stagiair?
Laat je motivatie en cv achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Nancy van de Wiel, corporate recruiter, via nancy.vandewiel@devolksbank.nl.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Meer stages