Assistant HR-Manager

Organisatie
Opleidingsniveau
Periode
Type
Vergoeding
Onbekend
Deze stage is niet meer vacant

Stagiair(e) Assistant HR-Manager

Standplaats:'s-Hertogenbosch

Van Lanschot is de oudste onafhankelijke bank van Nederland met een geschiedenis die teruggaat tot 1737. Van Lanschot biedt fullservicedienstverlening aan vermogende particulieren in Nederland en België en aan ondernemers en hun ondernemingen. Van Lanschot staat voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, waarin advisering, persoonlijke service en maatwerk centraal staan. De belangen van de klant staan voorop bij haar dienstverlening. Dat blijkt onder andere uit de transparante kostenstructuur van de diensten die zij aanbiedt. Om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen blijft Van Lanschot investeren in de vakbekwaamheid en de deskundigheid van haar medewerkers.
 
De afdeling Human Resource Management bestaat uit drie subafdelingen: HR- Advisering, HR- Strategie en HR-Operations. Op de afdeling HR-Operations is plaats voor een stagiair(e). Het betreft een meewerkstage binnen het team Assistant HR-managers voor 36 uur per week, voor een periode van 20 weken (of langer) vanaf februari 2013.

Wat ga je bij Van Lanschot doen?
Als stagiair(e) krijg je veel vrijheid, maar wordt ook veel van je verwacht. Tijdens de stage krijg je de gelegenheid kennis te maken met alle facetten van het HRM-vak. Jouw taken bestaan uit het meewerken op de afdeling, het werken aan projecten en aan je stageopdracht(en). Je bent (operationeel) actief vanaf de eerste dag. Je zult o.a. stageovereenkomsten opstellen, je bezighouden met de uit te keren jubileumgratificaties, alle zaken met betrekking tot de indiensttreding van nieuwe medewerkers afhandelen en diverse projecten oppakken. Uiteraard word je professioneel begeleid. Gezamenlijk zal worden bekeken welke verdere invulling we geven aan jouw stage.

Herken jij je in dit Van Lanschot profiel?

  • Je bent hbo-student en volgt bij voorkeur de opleiding Personeel en Arbeid of je bent een mbo-student in een administratieve afstudeerrichting. Uiteraard wordt de inhoud van je stage-opdracht aangepast aan jouw opleiding.
  • Je zoekt een leuke en leerzame stageplaats vanaf februari 2013 voor minimaal 20 weken op basis van 36 uur per week.
  • Je bent een enthousiaste teamplayer.
  • Je bent initiatiefrijk.
  • Je toont inzet en bent leergierig.
  • Je bent communicatief sterk.
  • Je bent ondernemend en initiatiefrijk.

Ben je geïnteresseerd?
Neem dan contact met ons op. Voor nadere informatie kun je bellen met Margreet Alkema, teamleider assistant HR managers, telefoon (073) 548 7224 of HR Recruitment (073) 548 72 60.

Hier kun je direct solliciteren.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: Van Lanschot

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages