Stagiair(e) Communicatie Hypotheken

Organisatie
Locatie
Utrecht
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant
Zo ziet jouw baan eruit

We transformeren met de hele Volksbank naar agile werken. Hiervoor hebben wij onze producten en diensten opgedeeld in ‘klantreisgebieden’ en serviceteams. Binnen de Hub Wonen, onderdeel Service Center Aanvragen zijn wij op zoek naar een stagiair met aandachtsgebied interne Communicatie voor standplaats Utrecht.

Als Medewerker Service Center Aanvragen ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van de interne communicatie zodat Acceptanten op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen.

Jouw verantwoordelijkheden op een rij

  1. Jij zorgt dat medewerkers van serviceteams Hub Wonen worden geïnformeerd over belangrijke ontwikkelingen op het gebied van hypotheken (zoals events, successen en verbeteringen in de keten).
  2. Jij zorgt dat medewerkers en leidinggevenden binnen Hub Wonen een aanspreekpunt hebben om nieuws met de serviceteams te kunnen delen.
  3. Jij zorgt dat op inspirerende wijze gecommuniceerd wordt waardoor lezers geboeid zijn nieuws tot zich te nemen (dus inzet van bijvoorbeeld nieuwsbrief, Youtube etc).

Hier kom je te werken
Je maakt deel uit van de Hub Wonen binnen het serviceteam van Aanvragen. Dit serviceteam is verantwoordelijk voor het verlenen van een optimale service aan alle klanten en intermediairs.

Jouw kwaliteiten
We zoeken voor SC Hypotheken Nieuwe Aanvragen een enthousiaste stagiair die het leuk vindt om voor onze Hypotheken teams de interne communicatie te verbeteren. Dit door inzet van bijvoorbeeld nieuwsbrieven of andere media om zodoende alle Acceptanten goed te informeren over lopende ontwikkelingen. Het betreft een functie waar je veel vrijheid zult ervaren om de communicatie te verbeteren.

Dit krijg jij van ons
Een uitgelezen kans om werkervaring op te doen en je netwerk te verbreden; zowel op het gebied van communicatie als digitale ontwikkelingen. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief, een stimulerende werkomgeving en gelegenheid om voorbij de grenzen van je stageopdracht te kijken. Uiteraard ontvang je ook een aantrekkelijke stagevergoeding.

Verder heb je:

  • Je volgt een HBO-opleiding richting communicatie of marketing.
  • Je bent nieuwsgierig, accuraat en kritisch.
  • Je kunt goed plannen, organiseren en zelfstandig werken.
  • Je hebt een hands-on-mentaliteit en een flexibele werkhouding.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Je hebt goede contactuele eigenschappen.
  • Je bent handig met het maken van nieuwsbrieven, YouTube filmpjes bewerken etc.

Solliciteren?
Upload je motivatie en cv via de sollicitatiebutton. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie? Stel ze aan Bart Reijers, via bart.reijers@sns.nl. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Floortje Otten, corporate recruiter, via Floortje.otten@devolksbank.nl.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages