Meewerkstage Kantoor Eindhoven

Organisatie
ING
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

HBO Meewerkstage Financieel Adviseur

Liep je als kind ook altijd met je ouders een bankhal binnen en dacht je: hier zou ik later willen werken? Als Financieel Adviseur ben jij het persoonlijke en relevante contact voor klanten in het ING Huis. Het visitekaartje van ING! Je bent dé coach voor klanten als het gaat om bankzaken. Veel kan de klant zelf digitaal, maar jij helpt ze altijd naar meer. Je toont lef en durf om met elke klant in gesprek te gaan. Je hebt een oprechte interesse in de ander. Stelt vragen en luistert. Zo maak jij razendsnel een persoonlijke connectie, een one minute friendship.

Wat ga je doen
Het is jouw taak om na vier maanden snel, zelfstandig en nauwkeurig een inventarisatie te doen in het gesprek met de klant: een financiële scan van de persoonlijke situatie. Je maakt gebruik van tooling en je weet hoe de klant te begeleiden bij zijn of haar financiële vraagstuk.

Als Financieel Adviseur help jij klanten bij digitaal bankieren. Niet door de handeling over te nemen van de klant, maar door de klant te empoweren dit zelf te doen. Do It Yourself Banking. Zo wordt de klant uiteindelijk digitaal zelfredzaam. En voor klanten die al digitaal bankieren, ben jij de ambassadeur om te vertellen wat er allemaal nog meer kan. Nieuwe features in de App? Jij weet het. Nieuwe slimme functionaliteit? Jij weet hoe het werkt. Proactief laat je klanten deze nieuwe mogelijkheden zien, waardoor ze nog meer zaken zelf digitaal kunnen regelen.

Waar ga je werken

De ING Huizen zijn dé plek waar wij klanten ontmoeten. Als Financieel Adviseur laat jij zien wat dit concreet betekent. Je toont ondernemerschap en durft initiatief te nemen. Dit doe je door mee te helpen ontmoetingen met klanten op de ING Huizen te organiseren. Inspirerende themabijeenkomsten, een workshop mobiel bankieren, een geldles voor kinderen of een meet-up voor startende ondernemers.


Met het team plan je dit vooruit, en nodig je klanten uit voor deze events. En tijdens het event ben jij bijvoorbeeld de gastheer of gastvrouw die zorgt voor die persoonlijke ontmoeting.

Wat bieden wij jou

  • team collega’s die je helpen in je ontwikkeling

  • stapel kennis en ervaring in het helpen van klanten met financiële vraagstukken

  • ruimte voor een ontdekkingsreis en onderzoeksopdracht binnen ING Retail Advice

  • mogelijkheid en drive tot het behalen van meerdere extra WFT’s

  • hele leuke ervaring die je helpt te oriënteren wat te doen na je studie

  • en een hele mooie stage vergoeding!

Wie ben jij

Je hebt relevante basis kennis en vaardigheid omtrent financiële vanuit je opleiding. Zodat je na enkele weken al zelf gesprekken durft te voeren met onze klanten.

  • Bezig met het behalen van je een hbo-diploma in de richting van financieel services.

  • Het liefst al een Wft Basis in bezit, zo niet moet je dit binnen 2-4 na start weken behalen.

  • Je hebt een sterke commerciële drive en (be)grijpt kansen voor sales.

Let op! Om stage te lopen bij ING moet je tijdens je gehele stage ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages