HBO meewerk/afstudeerstage Retail Advice Academy ING Amsterdam - 36 uur

Organisatie
ING
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste student, bij voorkeur met de studierichting Communicatie/Marketing, die stage bij ons wil lopen! Graag verwelkomen wij graag een leergierige en gedreven stagiair bij ons in het team. Jouw hoofdtaken zullen bestaan uit het ondersteunen van de dagelijkse werkzaamheden bij de interne communicatie, activatie en vormgeving/inrichting van projecten met betrekking tot onze collega’s en ambities.

Wie zijn wij?
De afdeling Retail Advice Academy is opgericht om leren, (door)ontwikkelen en werkgeluk voor de Adviesteams en Managers binnen ING te faciliteren. Het team is een expertise centrum die vakgebieden uitdraagt en adviserend en inspirerend is. De Academy streeft naar een organisatie waarin leren, ontwikkelen en werkgeluk van onze medewerkers centraal staat. Zo stellen we hen in staat mee te bewegen met alle snelle veranderingen en zich verder te ontwikkelen. Het zijn tenslotte onze medewerkers die onderscheidend zijn in al onze klantcontacten.


Als Academy zetten wij onze capaciteit in op de juiste plekken binnen de organisatie, om maximale impact te maken op de Retail Advice doelstellingen: digitaliseren van klanten, groeien op advies met focus op Vermogen en Wonen en dat met tevreden klanten en medewerkers. Ook activeren wij interne programma’s die eraan bijdragen dat adviseurs en managers ING’s strategische en commerciële doelstellingen realiseren. Hiervoor zetten wij, naast communicatie, diverse tools en (online) events in.

Dit ga je doen
Samen met ons verzorg jij de interne communicatie naar onze adviseurs en managers, denk aan het opstellen van teksten, het samenstellen en versturen van interne digitale uitnodigingen, en het vormgeven en creatief inrichten van presentaties. Ook denk jij met ons mee over de inzet van nieuwe en vernieuwende communicatiemiddelen, en help je ons deze te activeren binnen de hele organisatie. Daarnaast worden diverse (online) events georganiseerd voor zowel medewerkers als managers. Aan jouw de taak om hierin de communicatie te verzorgen en te zorgen dat eenieder op de hoogte is van de actuele ontwikkelingen.

Wie ben jij?
• Je staat ingeschreven bij een hogeschool.
• Je hebt een hands-on mentaliteit.
• Je bent een creatieve geest met creatieve vaardigheden.
• Je kunt werken met verschillende programma’s in Microsoft Office (Excel, Powerpoint, Word, Outlook).
• Uitstekende beheersing van de Nederlands taal, zowel in woord als in geschrift.
• Je kunt zelfstandig werken, je bent in staat om verantwoordelijkheid te nemen en kan dit doen vanuit een thuiswerkomgeving.
• Je bent een teamplayer.
• Je schakelt snel, bent stressbestendig en planmatig ingesteld.

Wat bieden wij jou?
• Een uitdagende en leerzame stage binnen een enthousiast en gedreven team.
• Een 36-urige werkweek.
• Een stagevergoeding van € 450 per maand.
• Ruimte (max. 1 dag per week) voor het uitvoeren van een adviesopdracht.
• Een werkplek/ervaring in een dynamische omgeving. Standplaats: Amsterdam Zuidoost. (vanwege corona bieden we alle faciliteiten om online te werken)

Ben je enthousiast?
Lijkt het jou leuk om ervaring op te doen binnen ING en ben jij op zoek naar een uitdagende stage? Jump on!
Mail jouw CV en motivatie naar: retailadvice.academy@ing.com

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Meer stages