Meewerkstage Klantcommunicatie

Organisatie
ING
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

De stage

Het gaat om een meewerkstage op HBO/WO-niveau met een looptijd van 20 weken (in overleg met de stagiair en afhankelijk van de eisen van de opleiding). Je start bij voorkeur in september en draait volwaardig mee in het team, bestaande uit 6 communicatieadviseurs / copywriters. Zo krijg je een goed inzicht in hoe een merk tot leven wordt gebracht binnen een grote organisatie, vooral als het om copy & tone of voice gaat.

ING, communicatie en jij

ING heeft het afgelopen jaar een aangescherpte merkstrategie geïntroduceerd die herkenbaar is aan de nieuwe tagline ‘do your thing’. Deze strategie wordt wereldwijd geïmplementeerd in alle landen waar ING actief is. Jij past deze merkstrategie toe in je eigen copy en beoordeelt teksten van collega’s op de toepassing ervan. Natuurlijk krijg je hiervoor uitgebreid training in de tone of voice van ING en word je hierbij vanuit het team begeleid.

Een stage bij ING is ook een kans voor een inkijkje in de breedte van het communicatievak. Collega’s vanuit verschillende communicatievelden (interne en externe communicatie, sponsoring, social en advertising) delen tijdens de stage ook hun werk met je.

Belangrijkste werkzaamheden

1. Copywriting voor off- en online communicatiemiddelen.

2. Reviewen copy collega’s

3. Up to date houden van The Brand, het intranetportal met richtlijnen op taalgebied

4. Bijdragen aan de interne PR van team Customer Communications

5. Helpen bij het bedenken en uitvoeren van communicatie-onderzoek

Interesse?

Reageer dan met je cv & motivatie in het Nederlands voor 24 Mei.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: ING

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages